Povezane vesti
Počeo je kao konobar, a onda postao idol milionima: Osam godina od smrti velike jugoslovenske zvezde
Nova 01.06.2026
Legendarni folk pevač Sinan Sakić preminuo je 1. juna 2018. godine, ali njegovo ime i danas zauzima posebno mesto na muzičkoj sceni regiona. Osam godina nakon njegove smrti, pesme koje je ostavio iza sebe i dalje se pevaju u glas, a mnogi ga smatraju… »
"Umro mi je u zagrljaju" Osam godina od smrti Sinana Sakića, supruga Sabina do poslednjeg trenutka bila uz njega: Od konobara…
Kurir 01.06.2026
Legendarni folk pevač Sinan Sakić preminuo je 1. juna 2018. godine. Njegova porodica, kolege i mnogobrojni fanovi ne daju ga zaboravu. Supruga Sabina Sakić, u njegovom rodnom gradu Loznici, otvorila je muzej koji je posvećen Sinanu. Njegove pesme i dalje… »
Vesti dana »
POBEDNICA ELITE 9 JE STANIJA DOBROJEVIĆ! Osvojila glavnu nagradu od 100.000 EVRA! Aneli Ahmić zauzela 2. mesto i odnela 50.000€: „Ja sam moralni pobednik!“
Svet & Skandal pre 1 satjoš 19 povezanih
"Ovo mi je najveća životna pobeda" Prvi intervju Stanije Dobrojević nakon trijumfa u Eliti 9: Progovorila o incidentu s Urošem, Asminovim roditeljima i novcu od nagrade (video)
Blic pre 56 minutajoš 15 povezanih
Vreme u Srbiji: Promenljivo oblačno uz pljuskove i grmljavinu, temperatura do 33 stepena
Newsmax Balkans pre 52 minutajoš 8 povezanih