Povezane vesti
'Za obrazovanje, za slobodu': Prva Avganistanka na Mont Everestu
BBC News pre 21 sat
„Nisam bila ushićena samo zbog osvajanja Everesta, već i zbog životnog iskustva da prirodu posmatram sa najviše tačke na Zemlji", kaže ona. U trenutku kada je River Ahmad stigla na vrh Mont Everesta, osetila je „potpunu sreću". Ova 30-godišnjakinja je… »
‘Za obrazovanje, za slobodu’: Prva Avganistanka na Mont Everestu
Danas pre 21 sat
U trenutku kada je River Ahmad stigla na vrh Mont Everesta, osetila je „potpunu sreću“. Ova 30-godišnjakinja je prva Avganistanka koja je osvojila najviši vrh sveta, posle završnog uspona 21. maja koji je trajao 11 sati. „Kada sam stala na krov sveta… »
Danas pre 21 sat
U trenutku kada je River Ahmad stigla na vrh Mont Everesta, osetila je „potpunu sreću“. Ova 30-godišnjakinja je prva Avganistanka koja je osvojila najviši vrh sveta, posle završnog uspona 21. maja koji je trajao 11 sati. „Kada sam stala na krov sveta… »
Radio 021 pre 21 sat
„Nisam bila ushićena samo zbog osvajanja Everesta, već i zbog životnog iskustva da prirodu posmatram sa najviše tačke na Zemlji", kaže ona. Sandro Gromen-Hayes River Ahmad U trenutku kada je River Ahmad stigla na vrh Mont Everesta, osetila je „potpunu… »
Južne vesti pre 21 sat
Sandro Gromen-Hayes River Ahmad U trenutku kada je River Ahmad stigla na vrh Mont Everesta, osetila je „potpunu sreću“. Ova 30-godišnjakinja je prva Avganistanka koja je osvojila najviši vrh sveta, posle završnog uspona 21. maja koji je trajao 11 sati… »
NIN pre 21 sat
U trenutku kada je River Ahmad stigla na vrh Mont Everesta, osetila je "potpunu sreću". Ova 30-godišnjakinja je prva Avganistanka koja je osvojila najviši vrh sveta, posle završnog uspona 21. maja koji je trajao 11 sati. "Kada sam stala na krov sveta… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za sredu 3. jun 2026: Danas oblačno, toplo i veoma nestabilno
Beta pre 4 satijoš 4 povezane
Beogradska policija pronašla improvizovani migrantski kamp , privedeno pet osoba
Beta pre 4 satijoš 1 povezana