Povezane vesti
Priča koja nosi tugu i ljubav: Andreana Čekić se u spotu za pesmu pojavljuje kao voditeljka vesti (foto)
Večernje novosti pre 9 sati
FOLK zvezda Andreana Čekić objavila je novu pesmu „Spavaj, srećo moja“ i ujedno iznenadila publiku spotom u kojem se pojavljuje u ulozi voditeljke vesti, što je već na prve kadrove privuklo veliku pažnju. Foto: Privatna arhiva Nova numera „Spavaj, srećo… »
Šok transformacija Andreane Čekić: Postala voditeljka, a jednom pesmom rekla više nego ikada
Nova pre 10 sati
Andreana Čekić iznenadila je publiku pojavivši se kao voditeljka, što je dodatno privuklo pažnju svih već na prve kadrove spota. Ipak, ono o čemu će se najviše pričati jesu stihovi. Andreana je i ovog puta ostala dosledna sebi, pa je kroz pesmu ogolila… »
Andreana Čekić kao voditeljka oduševila fanove transformacijom i novim potezom
Blic pre 14 sati
Fanovi se pitaju koliko je pesma inspirisana njenim ličnim iskustvima. Ostala je dosledna svom stilu, kroz pesmu iskreno iznela snažne emocije. Pevačica Andreana Čekić, ovoga puta iznenadila je publiku kada se u novom spotu oprobala kao voditeljka… »
Šok transformacija Andreane Čekić: Postala voditeljka, a jednom pesmom rekla više nego ikada!
Kurir pre 16 sati
Popularna pevačica Andreana Čekić, ovoga puta iznenadila je publiku pojavivši se kao voditeljka, što je dodatno privuklo pažnju svih već na prve kadrove spota. Ipak, ono o čemu će se najviše pričati jesu stihovi. Andreana je i ovog puta ostala dosledna… »
Šok transformacija Andreane Čekić (video, foto) Postala voditeljka i zapalila internet, direktno u kameru priznala: „Ja sam…
Dnevnik pre 16 sati
Popularna pevačica Andreana Čekić objavila je novu pesmu „Spavaj, srećo moja” i šokirala javnost. Naime, ovoga puta u spotu se pojavila kao voditeljka, što je dodatno privuklo pažnju svih već na prve kadrove spota. Ipak, ono o čemu će se najviše pričati… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za sredu 3. jun 2026: Danas oblačno, toplo i veoma nestabilno
Beta pre 1 satjoš 3 povezane
Beogradska policija pronašla improvizovani migrantski kamp , privedeno pet osoba
Beta pre 58 minutajoš 1 povezana
Šok detalji! Srbin kao taoce drži tri svoje ćerke: Situacija u Nemačkoj i dalje napeta!
Telegraf pre 58 minutajoš 2 povezane
Škripi u odnosima američkih špijuna: Sukob oko nadležnosti među obaveštajnim agencijama SAD
Kurir pre 1 satjoš 2 povezane