Povezane vesti

Dragan Šolak posle Spajgejta odlučio da zadrži Tondu!?

Dragan Šolak posle Spajgejta odlučio da zadrži Tondu!?

Sportske.net pre 8 sati
Vlasnik fudbalskog kluba Sautempton Dragan Šolak rekao je da neće otpustiti trenera Tondu Ekerta, uprkos tome što je nemački stručnjak "pogrešio" kada je odobrio špijuniranje rivalskih klubova iz druge engleske lige, Čempionšipa. "Mislim da zaslužuje… »
Dragan Šolak se obratio navijačima: Preuzimam odgovornost

Dragan Šolak se obratio navijačima: Preuzimam odgovornost

Sport klub pre 13 sati
Menadžer Sautemptona Tonda Ekert je optužen da je dozvolio špijunažu rivala iz Čempionšipa, pa je klub izbačen iz plej-ofa i borbe za Premijer ligu. Tonda Ekert je radio odličan posao u Sautemptonu. Uprava mu je dala priliku da najpre bude privremeno… »
Šolak prvi put o aferi "špijuniranje": Verujem da Tonda nije znao da krši pravila, neću ga otpustiti

Šolak prvi put o aferi "špijuniranje": Verujem da Tonda nije znao da krši pravila, neću ga otpustiti

N1 Info pre 15 sati
Vlasnik Sautemptona Dragan Šolak prvi put se oglasio o aferi "špijuniranje" zbog koje je njegov klub izbačen iz plej-ofa za plasman u Premijer Ligu. U intervjuu za BBC poručio je da neće otpustiti Tondu Ekerta, uprkos „grešci“ koju je glavni trener… »
Šolak o špijuniranju protivnika: Neću zbog toga da otpustim trenera

Šolak o špijuniranju protivnika: Neću zbog toga da otpustim trenera

Nedeljnik pre 16 sati
Vlasnik fudbalskog kluba Sautempton Dragan Šolak rekao je da neće otpustiti trenera Tondu Ekerta, uprkos tome što je nemački stručnjak „pogrešio“ kada je odobrio špijuniranje rivalskih klubova iz druge engleske lige, Čempionšipa. „Mislim da zaslužuje… »
Vlasnik Sautemptona Dragan Šolak: Neću otpustiti trenera Ekerta zbog špijuniranja

Vlasnik Sautemptona Dragan Šolak: Neću otpustiti trenera Ekerta zbog špijuniranja

Danas pre 16 sati
Vlasnik fudbalskog kluba Sautempton Dragan Šolak rekao je da neće otpustiti trenera Tondu Ekerta, uprkos tome što je nemački stručnjak „pogrešio“ kada je odobrio špijuniranje rivalskih klubova iz druge engleske lige, Čempionšipa. – Mislim da zaslužuje… »
Vlasnik Sautemptona Šolak: Neću otpustiti trenera Ekerta zbog špijuniranja

Vlasnik Sautemptona Šolak: Neću otpustiti trenera Ekerta zbog špijuniranja

Radio sto plus pre 18 sati
“Mislim da zaslužuje drugu šansu i dao bih mu je. Zapravo, pružiću mu punu podršku jer mislim da je supertalentovani trener”, rekao je Šolak u intervjuu za Bi-Bi-Si (BBC). Posle kratkog mandata kao privremeni trener, Ekert je u decembru imenovan za… »

Vesti dana »