Povezane vesti
Balet „Grk Zorba“ premijerno 11. juna u Narodnom pozorišta
Sputnik pre 23 dana
Premijera baleta "Grk Zorba" u režiji Konstantina Kostjukova biće održana 11. juna na Velikoj sceni Narodnog pozorišta, najavili su iz nacionalnog teatra. Predstava u kojoj učestvuje oko 150 izvođača donosi uzbudljivu i emotivnu priču po motivima romana… »
„Grk Zorba” u Beogradu premijerno od 11. juna
Politika pre 23 dana
Uzbudljiva i emotivna priča po motivima romana Nikosa Kazancakisa. BEOGRAD - Premijera baleta „Grk Zorba” u režiji Konstantina Kostjukova biće održana 11. juna na Velikoj sceni Narodnog pozorišta, najavili su iz nacionalnog teatra. Predstava u kojoj… »
Grk Zorba – spektakl na Velikoj sceni Narodnog pozorišta
Blic pre 23 dana
Za sam kraj 157. sezone, Narodno pozorište u Beogradu priprema pravu baletsku poslasticu – „Grk Zorba“. Premijera, u koreografiji i režiji Konstantina Kostjukova, zakazana je za 11. jun u 19 časova Predstava u kojoj učestvuje oko 150 izvođača donosi… »
Baletski spektakl "Grk Zorba" sa 150 izvođača premijerno na sceni Narodnog pozorišta u Beogradu 11. juna
Telegraf pre 23 dana
Za sam kraј 157. sezone, Narodno pozorište u Beogradu priprema pravu baletsku poslasticu – „Grk Zorba“ Premiјera, u koreografiјi i režiјi Konstantina Kostјukova, zakazana јe za 11. јun u 19 časova Predstava u koјoј učestvuјe oko 150 izvođača donosi… »
Vesti dana »
Završena vanredna sednica: Skupština usvojila izmene pravosudnih zakona i druge zakone
Insajder pre 42 minutajoš 40 povezanih
Toplotni talas u Srbiji i Evropi: Ekstremne temperature i upozorenja na rekordne vrućine
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 55 povezanih
Tenzije na vrhuncu: Rangnik potcenio Arnautovića, Dragović odmah reagovao – „Ponekad je bolje ućutati“!
Hot sport pre 17 minutajoš 135 povezanih
Džeko se naljutio – selektor objasnio: „Kao treneru mi je želja da to izgleda bolje“
Sputnik pre 12 minutajoš 36 povezanih