Povezane vesti

Jermenski premijer Pašinjan: "Imao sam pozitivan razgovor sa Putinom, prisustvovaću sledećem sastanku EAEU"

Jermenski premijer Pašinjan: "Imao sam pozitivan razgovor sa Putinom, prisustvovaću sledećem sastanku EAEU"

Blic pre 22 dana
Pašinjan je izrazio zahvalnost Putinu na čestitki za rođendan i razgovarali su o bilateralnim odnosima Komentarišući izvoz jermenskih proizvoda u Rusiju, Pašinjan je izjavio da bi ukidanje svih ograničenja na izvoz bilo najbolje rešenje Premijer… »
Pašinjan otkrio sadržaj razgovora sa Putinom i poslao poruku o evropskom putu Jermenije

Pašinjan otkrio sadržaj razgovora sa Putinom i poslao poruku o evropskom putu Jermenije

NIN pre 22 dana
Premijer Jermenije Nikol Pašinjan izjavio je danas da je telefonski razgovor sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom bio pozitivan i da je obuhvatio poslovna pitanja. "Razgovarao sam sa predsednikom Rusije i zahvalio mu na pozivu. Pozvao je da mi… »
Pašinjan: Održao sam pozitivan razgovor sa Putinom, lično ću prisustvovati sledećem sastanku EAEU

Pašinjan: Održao sam pozitivan razgovor sa Putinom, lično ću prisustvovati sledećem sastanku EAEU

Sputnik pre 23 dana
Premijer Jermenije Nikol Pašinjan izjavio je da je jučerašnji telefonski razgovor sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom bio pozitivan. Komentarišući izvoz jermenskih proizvoda u Rusiju, premijer je napomenuo da bi najbolji korak bio ukidanje svih… »
"Održao sam pozitivan razgovor sa Putinom" Pašinjan: Lično ću prisustvovati sledećem sastanku EAEU

"Održao sam pozitivan razgovor sa Putinom" Pašinjan: Lično ću prisustvovati sledećem sastanku EAEU

Večernje novosti pre 23 dana
PREMIJER Jermenije Nikol Pašinjan izjavio je da je jučerašnji telefonski razgovor sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom bio pozitivan. Foto: Tanjug/Turkish Presidency via AP, File/(HOGP) „Razgovarao sam sa predsednikom Rusije i zahvalio mu na pozivu… »

Vesti dana »