Povezane vesti

Jermenski premijer Pašinjan: "Imao sam pozitivan razgovor sa Putinom, prisustvovaću sledećem sastanku EAEU"

Jermenski premijer Pašinjan: "Imao sam pozitivan razgovor sa Putinom, prisustvovaću sledećem sastanku EAEU"

Blic pre 22 sata
Pašinjan je izrazio zahvalnost Putinu na čestitki za rođendan i razgovarali su o bilateralnim odnosima Komentarišući izvoz jermenskih proizvoda u Rusiju, Pašinjan je izjavio da bi ukidanje svih ograničenja na izvoz bilo najbolje rešenje Premijer… »
Pašinjan otkrio sadržaj razgovora sa Putinom i poslao poruku o evropskom putu Jermenije

Pašinjan otkrio sadržaj razgovora sa Putinom i poslao poruku o evropskom putu Jermenije

NIN pre 22 sata
Premijer Jermenije Nikol Pašinjan izjavio je danas da je telefonski razgovor sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom bio pozitivan i da je obuhvatio poslovna pitanja. "Razgovarao sam sa predsednikom Rusije i zahvalio mu na pozivu. Pozvao je da mi… »
Pašinjan: Održao sam pozitivan razgovor sa Putinom, lično ću prisustvovati sledećem sastanku EAEU

Pašinjan: Održao sam pozitivan razgovor sa Putinom, lično ću prisustvovati sledećem sastanku EAEU

Sputnik pre 1 dan
Premijer Jermenije Nikol Pašinjan izjavio je da je jučerašnji telefonski razgovor sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom bio pozitivan. Komentarišući izvoz jermenskih proizvoda u Rusiju, premijer je napomenuo da bi najbolji korak bio ukidanje svih… »
"Održao sam pozitivan razgovor sa Putinom" Pašinjan: Lično ću prisustvovati sledećem sastanku EAEU

"Održao sam pozitivan razgovor sa Putinom" Pašinjan: Lično ću prisustvovati sledećem sastanku EAEU

Večernje novosti pre 1 dan
PREMIJER Jermenije Nikol Pašinjan izjavio je da je jučerašnji telefonski razgovor sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom bio pozitivan. Foto: Tanjug/Turkish Presidency via AP, File/(HOGP) „Razgovarao sam sa predsednikom Rusije i zahvalio mu na pozivu… »

Vesti dana »