Povezane vesti
Ukrajina „greškom” usmerila dronove ka Finskoj
Politika 02.06.2026
Od kraja marta, finske vlasti su više puta izveštavale o pojavljivanju dronova u Finskoj. Ukrajinske dronove, zbog kojih su finske vlasti 15. maja izdale upozorenje na pretnju od dronova, Ukrajina je „greškom“ usmerila ka Finskoj, objavili su finski… »
Alarm u NATO zemlji: Dronovi sa eksplozivom stigli do Finske, Kijev priznao grešku
Večernje novosti 02.06.2026
UKRAJINSKE dronove, zbog kojih su finske vlasti 15. maja izdale upozorenje na pretnju od dronova, Ukrajina je „greškom“ usmerila ka Finskoj, objavili su finski mediji, pozivajući se na izvore. Foto: Vikipedija/ArmіяІnform - Prema izvorima lista… »
Ukrajina „greškom“ usmerila dronove ka Finskoj
Sputnik 02.06.2026
Ukrajinske dronove, zbog kojih su finske vlasti 15. maja izdale upozorenje na pretnju od dronova, Ukrajina je „greškom“ usmerila ka Finskoj, objavili su finski mediji, pozivajući se na izvore. „Prema izvorima lista ‘Helsingin Sanomat’, sama Ukrajina… »
Vesti dana »
Iran gađao tanker u Ormuskom moreuzu, komanda vojske SAD: gađamo vojne ciljeve u Iranu
Beta pre 4 minutajoš 20 povezanih
POBEDNICA ELITE 9 JE STANIJA DOBROJEVIĆ! Osvojila glavnu nagradu od 100.000 EVRA! Aneli Ahmić zauzela 2. mesto i odnela 50.000€: „Ja sam moralni pobednik!“
Svet & Skandal pre 2 satajoš 21 povezana
"Ne znam kako bih ja reagovao na njenom mestu": Asmin i Maja progovorili o svojoj vezi nakon izlaska iz Elite
Mondo pre 1 satjoš 14 povezanih
Asmin bahato odbio da se izvini Stanijinoj mami: Njegova porodica pobesnela, pa uputili važan zahtev
Telegraf pre 3 satajoš 15 povezanih