Povezane vesti
Goran Ivanović imenovan za predsednika Izvršnog odbora Globos osiguranja
Biznis i finansije 02.06.2026
14 Goran Ivanović imenovan je za predsednika Izvršnog odbora Globos osiguranja, nakon što je prethodno tokom tri godine obavljao funkciju člana Izvršnog odbora. Njegovim imenovanjem obezbeđen je kontinuitet u realizaciji strateških ciljeva kompanije uz… »
BizLife 02.06.2026
Goran Ivanović imenovan je za predsednika Izvršnog odbora Globos osiguranja, nakon što je prethodno tokom tri godine obavljao funkciju člana Izvršnog odbora. Njegovim imenovanjem obezbeđen je kontinuitet u realizaciji strateških ciljeva kompanije uz… »
Nedeljnik 02.06.2026
Goran Ivanović imenovan je za predsednika Izvršnog odbora Globos osiguranja, nakon što je prethodno tokom tri godine obavljao funkciju člana Izvršnog odbora. Njegovim imenovanjem obezbeđen je kontinuitet u realizaciji strateških ciljeva kompanije uz… »
Vesti dana »
Stojin sin ulazi u Elitu 10, Đole stigao kao mačka, čeka ga milioner iz Švajcarske: Nova grupa pravi haos
Telegraf pre 30 minutajoš 6 povezanih
"Bila sam sa oženjenim biznismenom" Maloletna Jovana šokirala priznanjem, a Janjuš bacio oko na cimerku
Blic pre 6 minutajoš 1 povezana
"Milica me je tužila i tražila 250.000 dinara", Terza otkrio zbog čega su završili na sudu: "Ne zanima me više"
Telegraf pre 10 minutajoš 2 povezane