Povezane vesti
AstraZeneca partner CIM Foruma 2026: Nauka, umetnost i komunikacija na jednoj sceni
Telegraf pre 20 dana
Globalna inovativna biofarmaceutska kompanija AstraZeneca obeležila je ovogodišnje učešće na petom, jubilarnom CIM Forumu u Kotoru kroz tri ključna segmenta koji spajaju nauku, umetnost i društvenu odgovornost. Kao lider u oblasti onkologije, kompanija… »
AstraZeneca partner CIM Foruma 2026: Nauka, umetnost i komunikacija na jednoj sceni
B92 pre 20 dana
Globalna inovativna biofarmaceutska kompanija AstraZeneca obeležila je učešće na petom, jubilarnom CIM Forumu u Kotoru kroz tri ključna segmenta koji spajaju nauku, umetnost i društvenu odgovornost. Kao lider u oblasti onkologije, kompanija koja čak… »
Nedeljnik pre 20 dana
Globalna inovativna biofarmaceutska kompanija AstraZeneca obeležila je ovogodišnje učešće na petom, jubilarnom CIM Forumu u Kotoru kroz tri ključna segmenta koji spajaju nauku, umetnost i društvenu odgovornost. Kao lider u oblasti onkologije, kompanija… »
AstraZeneca partner CIM Foruma 2026: nauka, umetnost i komunikacija na jednoj sceni
Kurir pre 20 dana
Nova pre 20 dana
Vesti dana »
FBD upozorio da novi talas aktivnosti VJT ne sme biti posmatran samo kroz pojedinačne represije
Serbian News Media pre 1 satjoš 6 povezanih
Šokantne reči Erlinga Halanda! Norvežanin iznenadio planetu nakon dva gola: Nije me briga, pobediće nas...
Kurir pre 1 satjoš 31 povezana
Jokić: Ne znam da li sam zaslužio, privilegija je i zadovoljstvo biti kapiten Srbije
RTV pre 7 minutajoš 29 povezanih