Povezane vesti

Ceca u miniću pokazala brutalnu figuru: U mrežastim čarapama stigla na snimanje Zvezda Granda pa doživela peh

Ceca u miniću pokazala brutalnu figuru: U mrežastim čarapama stigla na snimanje Zvezda Granda pa doživela peh

Mondo pre 8 sati
Ceca je bila veoma raspoložena, pa je ni sandala koja joj se otkopčala nije uspela iznervirati. Na pitanje da li su njene pesme proročke, odnosno da ih je otpevala a da je naslutela ne - Sve moje pesme su proročke, pre ili kasnije - nasmejala se Ceca… »
(Video) "Moje saučešće" Ana Bekuta tužna zbog smrti žene Halida Bešlića, evo da li se čula sa njegovim sinom Dinom: Pa otkrila…

(Video) "Moje saučešće" Ana Bekuta tužna zbog smrti žene Halida Bešlića, evo da li se čula sa njegovim sinom Dinom: Pa otkrila…

Blic pre 10 sati
Došlo je do simpatične zabune kada je Ana pobrkala fana sa kolegom sa Granda, što je sve nasmejalo. Sanja Vučić više nije privremeni, već stalni član žirija 'Zvezda Granda'. Ana Bekuta došla je na snimanje "Zvezda Granda", a tom prilikom je izjavila… »
"Kasno sinoć sam saznala za tužnu vest", Bekuta stigla na Grand, priznala da je slomljena zbog smrtnog slučaja

"Kasno sinoć sam saznala za tužnu vest", Bekuta stigla na Grand, priznala da je slomljena zbog smrtnog slučaja

Telegraf pre 10 sati
Muzička zvezda, Ana Bekuta, pojavila se oko 14 časova u studiju na Košutnjaku, gde se danas snima nova epizoda muzičkog takmičenja "Zvezde Granda". Pevačica se sama dovezla na snimanje jer, kako kaže, vozač joj je danas zauzet pa je morala sama da se… »
Ceci doživela mali peh: U ultaminiću i mrežastim čarapama stigla na snimanje Zvezda granda (video)

Ceci doživela mali peh: U ultaminiću i mrežastim čarapama stigla na snimanje Zvezda granda (video)

Kurir pre 11 sati
Svetlana Ceca Ražnatović stigla je raspoložena na snimanje Zvezda Granda u ultra kratkom miniću, sa mrežastim čarapama. Svetlana je bila veoma raspoložena, pa je ni sandala koja joj se otkopčala nije uspela iznervirati. Na pitanje da li su njene pesme… »
Ceca u miniću, pokazala brutalnu figuru: Crvene, mrežaste čarape istakle njene vitke noge, izgleda brutalno

Ceca u miniću, pokazala brutalnu figuru: Crvene, mrežaste čarape istakle njene vitke noge, izgleda brutalno

Telegraf pre 11 sati
Najveća balkanska zvezda, Svetlana Ceca Ražnatović, pojavila se malo pre 14 časova u Grandovom studiju na Košutnjaku, gde se danas snima nova epizoda muzičkog takmičenja "Zvezde Granda". Poznato je da Ceca gotovo nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a njeno… »
(Video) Crvene, mrežaste čarape Ceca gori u ultra kratkoj haljini: Pokazala brutalnu figuru

(Video) Crvene, mrežaste čarape Ceca gori u ultra kratkoj haljini: Pokazala brutalnu figuru

Blic pre 12 sati
Najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović stigla je na snimanje nove epizode takmičenja "Zvezde Granda". Kao i uvek Ceca je oduševila svojim izgledom. Naime, Ceca je bila u ultrakratkoj haljini, koja je otkrila njene izvajane noge. Crvene… »

Vesti dana »