Povezane vesti
Nestao Ivan iz Požege: Otišao da opere kola i od tada mu se gubi svaki trag, porodica moli za pomoć
Blic pre 10 sati
Vozilo Ivana Rakića poslednji put je snimljeno na izlazu iz Požege prema Kosjeriću Građani se mole da ukoliko imaju informacije obaveste najbližu policijsku stanicu ili pozovu broj 064 414 50 67 Policija, porodica i prijatelji tragaju za Ivanom Rakićem… »
Nestao Ivan iz Požege: Otišao da opere kola i od tada mu se gubi svaki trag, porodica moli za pomoć
Nova pre 9 sati
Policija, porodica i prijatelji tragaju za Ivanom Rakićem iz Požege koji je poslednji put viđen juče rano ujutru. "Oko pola sedam je izašao i rekao da ide da opere kola, ja sam ga zvala i pitala da li se odmah vraća i rekao je da se vraća. Od tada… »
Krenuo da opere kola i nestao: porodica i policija tragaju za Ivanom Rakićem iz Požege
Glas Zapadne Srbije pre 11 sati
- Oko pola sedam je izašao i rekao da ide da opere kola, ja sam ga zvala i pitala da li se odmah vraća i rekao je da se vraća. Od tada međutim mu se gubi svaki trag, telefon mu je nedostupan, kaže za RINU Ivanova supruga. Prema poslednjim navodima… »
Nestao Ivan iz Požege! Rekao da ide da opere auto, supruga otkrila poslednje reči: Jedna stvar jako čudna
Telegraf pre 11 sati
Policija, porodica i prijatelji tragaju za Ivanom Rakićem iz Požege koji je poslednji put viđen juče rano ujutru. - Oko pola sedam je izašao i rekao da ide da opere kola, ja sam ga zvala i pitala da li se odmah vraća i rekao je da se vraća. Od tada… »
"Rekao da ide da opere kola i od tada mu se gubi svaki trag": Nestao Ivan iz Požege, porodica moli za pomoć
Mondo pre 12 sati
Policija, porodica i prijatelji tragaju za Ivanom R. iz Požege koji je poslednji put viđen juče rano ujutru. "Oko pola sedam je izašao i rekao da ide da opere kola, ja sam ga zvala i pitala da li se odmah vraća i rekao je da se vraća. Od tada mu se… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za sredu 3. jun 2026: Danas oblačno, toplo i veoma nestabilno
Beta pre 1 satjoš 3 povezane
Beogradska policija pronašla improvizovani migrantski kamp , privedeno pet osoba
Beta pre 58 minutajoš 1 povezana
Šok detalji! Srbin kao taoce drži tri svoje ćerke: Situacija u Nemačkoj i dalje napeta!
Telegraf pre 58 minutajoš 2 povezane