Povezane vesti
Mina Kostić je za njega govorila da joj je brat, a onda je usledio potpuni prekid: "Nismo u kontaktu..."
Kurir pre 4 sati
Svoju potresnu životnu priču Mina Kostić iznela je u javnost pre nekoliko godina, nju je sa pet godina majka ostavila i usvojila ju je Evdokija Duda Ivanović, tetka repera Ivana Ivanovića Đusa. Ona je godinama govorila da Đusa gleda kao brata, a potom je… »
"Nismo u kontaktu" Mina Kostić je za njega govorila da joj je brat, a onda su prekinuli svaku komunikaciju
Blic pre 6 sati
Svoju potresnu životnu priču Mina Kostić iznela je u javnost pre nekoliko godina, nju je sa pet godina majka ostavila i usvojila ju je Evdokija Duda Ivanović, tetka repera Ivana Ivanovića Đusa. Ona je godinama govorila da Đusa gleda kao brata, a potom je… »
(Video) "Problemi su se nagomilavali i sada izašli na videlo" Joca Stefanović o Mini Kostić i njenom zadržavanju u "Lazi"…
Blic pre 5 sati
Osvrnuo se na situaciju koleginice Mine Kostić ukazujući na važnost traženja psihološke pomoći i podrške kada su problemi prisutni. Planira još jedno dete, ali smatra da je najvažnije da se deca prave iz ljubavi i u pravom trenutku. Joca Stefanović… »
"Dužan sam da vas obavestim šta je istina" Prvo oglašavanje verenika Mine Kostić nakon što je završila u "Lazi": "Danas smo se…
Blic pre 7 sati
Mina Kostić je hospitalizovana u Specijalnoj bolnici za psihijatrijske bolesti nakon agresivnog ispada. Kasper je jasno rekao da je Mina sada dobro. Mane Ćuruvija Kasper, verenik poznate pevačice Mine Kostić, sleteo je juče na beogradski aerodrom, o čemu… »
"Dužan sam da vas obavestim šta je istina..." Prvo oglašavanje Kaspera nakon što je Mina završila u Lazi, tvrdi da je zbog…
Kurir pre 7 sati
Partner Mine Kostić, Mane Ćuruvija Kasper, prvi put se oglasio nakon što je pevačica smeštena u psihijatrijsku ustanovu „ Dr Laza Lazarević“. Nakon brojnih spekulacija koje su se pojavile u javnosti, Kasper je putem Instagrama odlučio da iznese svoje… »
"Dužan sam da vas obavestim šta je istina": Kasper se oglasio posle posete Mini Kostić, evo zašto je završila u "Lazi"
Mondo pre 7 sati
Verenik Mine Kostić, Mane Ćuruvija Kasper, oglasio se na Instagramu nakon što je danas u psihijatrijskoj bolnici posetio svoju verenicu. Kasper je nakon vesti da je hospitalizovana hitno došao iz Amerike, a sada u obraćanju na Instagramu otkrio i šta se… »
Njega je zvala "bratom", a poznati reper otkrio da sa Minom Kostić dugo nije u kontaktu: Pitali ga za Kaspera
Telegraf pre 7 sati
Pevačicu Minu Kostić, koja trenutno boravi na klinici "Laza Lazarević", danas su posetili rođeni brat i verenik Mane Ćuruvija Kasper. Mina je pre nekoliko dana odvedena na kliniku uz pratnju policije, zbog agresivnog ponašanja. Ipak, s njom je, kako je… »
"Jako sam zabrinut zbog..." Kasper se hitno oglasio, prvi put otkrio detalje Mininog problema
Telegraf pre 7 sati
Mane Ćuruvija Kasper, verenik poznate pevačice Mine Kostić, sleteo je juče na beogradski aerodrom, o čemu se i te kako priča. Kasper je hitno došao iz Amerike, gde živi, nakon što je kao bomba odjeknula vest da je pevačica hospitalizovana u Specijalnoj… »
"Naš posao nije normalan, zabavljamo tužne": Pevač bez zadrške o estradi i slučaju Mine Kostić
Mondo pre 8 sati
Milan Mitrović pojavio se na snimanju nove emisije muzičkog talmičenja "Zvezde Granda" i progovorio o aktuelnim dešavanjima, ali i o kolegama koje su u fokusu u poslednjem periodu. Voditelj se osvrnuo i na vest da je Mina Kostić od nedelje u bolnici… »
"Stresno je!" Pevač o stanju Mine Kostić koja je završila u "Lazi" - progovorio o uzrocima, pa pomenuo Kaspera
Telegraf pre 9 sati
Voditelj "Zvezda Granda" i pevač, Milan Mitrović, prokomentarisao je situaciju u kojoj se našla njegova koleginica Mina Kostić, koja trenutno boravi na klinici "Laza Lazarević". Milan smatra da je je do do ovoga dovelo niz okolnosti, a ističe da pevačici… »
(Video) "To je splet okolnosti" Kolega o stanju Mine Kostić koja je u "Lazi", progovorio o uzrocima: Pomenuo i Kaspera
Blic pre 10 sati
Mitrović smatra da kombinacija raznih okolnosti, a ne sama popularnost, dovodi do problema sa mentalnim zdravljem kod javnih ličnosti. Naglasio je da estradni posao nosi sa sobom mnogo stresa, nespavanja, finansijskih izazova i emotivnih uspona i padova… »
"Naš posao nije normalan" Milan Mitrović o životu na estradi i Mini Kostić koja leži u Lazi: Dugo je poznajem i volim, nadam…
Kurir pre 10 sati
Milan Mitrović pojavio se na snimanju nove emisije muzičkog talmičenja " Zvezde Granda" i progovorio o aktuelnim dešavanjima. Voditelj se osvrnuo i na vest da je Mina Kostić od nedelje u bolnici "Laza Lazarević, te joj je javno pružio podršku. - Minu… »
"Uvek je bila..." Dara šokirana zbog vesti o Mini! Pitali je i za Kaspera, evo šta je rekla: "Žao mi je..."
Telegraf pre 11 sati
Pevačica Dara Bubamara stigla je u studio na Košutnjaku, gde se danas, 2. juna, snima nova epizoda "Zvezda Granda". Dara je za ovu priliku odabrala upečatkjivu haljinu, sa providnim detaljima, dok izgleda kao da je obmotana konopcima. Pred sam početak… »
"Uvek je bila normalna devojka" Dara Bubamara ne može da veruje šta se desilo sa koleginicom: Samo nek nam Bog svima da…
Kurir pre 10 sati
Dara Bubamara stigla je na snimanje Zvezda Granda i prokomentarisala o Mini Kostić koja se nalazi u psihijatrijskoj ustanovi "Laza Lazarević" i poželala joj brz oporavak. - Tek kad sam sletela iz Frankfurta u Beograd sam čula to za Minu, jako mi je žao… »
(Video) "Ne daj bože, samo zdravlja!" Dara Bubamara o Mini Kostić koja je na psihijatriji: "Uvek je bila normalna devojka…
Blic pre 11 sati
Komentarisala je stanje koleginice Mine Kostić, koja je hospitalizovana i poželela joj brz oporavak. Dara je istakla da na estradi postoje veliki pritisci i poželela svima dobro zdravlje. Dara Bubamara proslavila je svoj 50. rođendan u društvu 20 godina… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za sredu 3. jun 2026: Danas oblačno, toplo i veoma nestabilno
Beta pre 1 satjoš 3 povezane
Beogradska policija pronašla improvizovani migrantski kamp , privedeno pet osoba
Beta pre 58 minutajoš 1 povezana
Šok detalji! Srbin kao taoce drži tri svoje ćerke: Situacija u Nemačkoj i dalje napeta!
Telegraf pre 58 minutajoš 2 povezane
Škripi u odnosima američkih špijuna: Sukob oko nadležnosti među obaveštajnim agencijama SAD
Kurir pre 1 satjoš 2 povezane