Povezane vesti

"Ne znam da li je Kasper krivac": Sanja Vučić progovorila o Mini Kostić, pa otkrila veliku promenu u Zvezdama Granda

"Ne znam da li je Kasper krivac": Sanja Vučić progovorila o Mini Kostić, pa otkrila veliku promenu u Zvezdama Granda

Mondo pre 18 sati
Pevačica Sanja Vučić došla je na snimanje "Zvezda Granda" u ultra kratkom miniću, a osim što je oduševila izgledom privukla je pažnju vestima koje je saopštila novinarima. Takođe, dotakla se i Mine Kostić koja je završila u "Dr Lazi Lazareviću" - Imam… »
Sanja Vučić saopštila veliku promenu u "Zvezdama Granda" Prokomentarisala stanje Mine Kostić, dotakla se i Tee Tairović: "Ona…

Sanja Vučić saopštila veliku promenu u "Zvezdama Granda" Prokomentarisala stanje Mine Kostić, dotakla se i Tee Tairović: "Ona…

Blic pre 22 sata
Prokomentarisala je pesmu Tee Tairović 'Izrael i Palestina' i šaljivo navela da Tea često nagađa budućnost kroz pesme. Sanja Vučić pojavila se na snimanju 'Zvezda Granda' u veoma kratkoj suknji, privlačeći pažnju izgledom i izjavama. Pevačica Sanja Vučić… »
Sanja Vučić postala ravnopravan član žirija ZG: Dobila je svoju fotelju, sad ima odrešene ruke (video)

Sanja Vučić postala ravnopravan član žirija ZG: Dobila je svoju fotelju, sad ima odrešene ruke (video)

Kurir pre 22 sata
Sanja Vučić stigla je na snimanje Zvezda Granda, ali sad ima sasvim novu ulogu. Naime, kako je otkrila, dobila je svoju zvaničnu stolicu i postala je ravnopravni član žirija. - Imam novosti. Dobila sam svoju stolicu, osmu. E sad, ne znam da li ću biti do… »
Zvanično! Ona je novi ravnopravni član žirija "Zvezda Granda", stigla u studio - uvedene promene pred finale

Zvanično! Ona je novi ravnopravni član žirija "Zvezda Granda", stigla u studio - uvedene promene pred finale

Telegraf pre 22 sata
Pevačica i bivša članica grupe "Hurricane", Sanja Vučić, došla je na snimanje nove emisije " Zvezda Granda", a izgledom je oduševila sve. Pojavila se u crnom miniću, sa podignutom kosom, a osim stajlingom i lepotom kojima je veoma jasno privukla pažnju… »

Vesti dana »