Повезане вести

"Не знам да ли је Каспер кривац": Сања Вучић проговорила о Мини Костић, па открила велику промену у Звездама Гранда

"Не знам да ли је Каспер кривац": Сања Вучић проговорила о Мини Костић, па открила велику промену у Звездама Гранда

Мондо 02.06.2026
Певачица Сања Вучић дошла је на снимање "Звезда Гранда" у ултра кратком минићу, а осим што је одушевила изгледом привукла је пажњу вестима које је саопштила новинарима. Такође, дотакла се и Мине Костић која је завршила у "Др… »
Сања Вучић саопштила велику промену у "Звездама Гранда" Прокоментарисала стање Мине Костић, дотакла се и Тее Таировић: "Она…

Сања Вучић саопштила велику промену у "Звездама Гранда" Прокоментарисала стање Мине Костић, дотакла се и Тее Таировић: "Она…

Блиц 02.06.2026
Прокоментарисала је песму Тее Таировић 'Израел и Палестина' и шаљиво навела да Теа често нагађа будућност кроз песме. Сања Вучић појавила се на снимању 'Звезда Гранда' у веома краткој сукњи, привлачећи пажњу изгледом и… »
Сања Вучић постала равноправан члан жирија ЗГ: Добила је своју фотељу, сад има одрешене руке (видео)

Сања Вучић постала равноправан члан жирија ЗГ: Добила је своју фотељу, сад има одрешене руке (видео)

Курир 02.06.2026
Сања Вучић стигла је на снимање Звезда Гранда, али сад има сасвим нову улогу. Наиме, како је открила, добила је своју званичну столицу и постала је равноправни члан жирија. - Имам новости. Добила сам своју столицу, осму. Е сад… »
Званично! Она је нови равноправни члан жирија "Звезда Гранда", стигла у студио - уведене промене пред финале

Званично! Она је нови равноправни члан жирија "Звезда Гранда", стигла у студио - уведене промене пред финале

Телеграф 02.06.2026
Певачица и бивша чланица групе "Хуррицане", Сања Вучић, дошла је на снимање нове емисије " Звезда Гранда", а изгледом је одушевила све. Појавила се у црном минићу, са подигнутом косом, а осим стајлингом и лепотом којима је… »

Вести дана »