Povezane vesti
"Ne znam da li je Kasper krivac": Sanja Vučić progovorila o Mini Kostić, pa otkrila veliku promenu u Zvezdama Granda
Mondo pre 22 dana
Pevačica Sanja Vučić došla je na snimanje "Zvezda Granda" u ultra kratkom miniću, a osim što je oduševila izgledom privukla je pažnju vestima koje je saopštila novinarima. Takođe, dotakla se i Mine Kostić koja je završila u "Dr Lazi Lazareviću" - Imam… »
Sanja Vučić saopštila veliku promenu u "Zvezdama Granda" Prokomentarisala stanje Mine Kostić, dotakla se i Tee Tairović: "Ona…
Blic pre 22 dana
Prokomentarisala je pesmu Tee Tairović 'Izrael i Palestina' i šaljivo navela da Tea često nagađa budućnost kroz pesme. Sanja Vučić pojavila se na snimanju 'Zvezda Granda' u veoma kratkoj suknji, privlačeći pažnju izgledom i izjavama. Pevačica Sanja Vučić… »
Sanja Vučić postala ravnopravan član žirija ZG: Dobila je svoju fotelju, sad ima odrešene ruke (video)
Kurir pre 22 dana
Sanja Vučić stigla je na snimanje Zvezda Granda, ali sad ima sasvim novu ulogu. Naime, kako je otkrila, dobila je svoju zvaničnu stolicu i postala je ravnopravni član žirija. - Imam novosti. Dobila sam svoju stolicu, osmu. E sad, ne znam da li ću biti do… »
Zvanično! Ona je novi ravnopravni član žirija "Zvezda Granda", stigla u studio - uvedene promene pred finale
Telegraf pre 22 dana
Pevačica i bivša članica grupe "Hurricane", Sanja Vučić, došla je na snimanje nove emisije " Zvezda Granda", a izgledom je oduševila sve. Pojavila se u crnom miniću, sa podignutom kosom, a osim stajlingom i lepotom kojima je veoma jasno privukla pažnju… »
Vesti dana »
Skupština Srbije usvojila odluke o svim tačkama dnevnog reda, tu su i izmene pravosudnih zakona
Beta pre 44 minutajoš 33 povezane
Toplotni talas u Srbiji: Ekstremne temperature do 39 stepeni, upozorenja na požare i zdravstvene rizike
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 46 povezanih
Rubio i Fon der Lajen uputili poruke saučešća građanima Venecuele
Beta pre 34 minutajoš 107 povezanih
Dokle više?! Nova drama oko Irana – Taremi zadržan na aerodromu, iranski savez optužuje američke vlasti!
Hot sport pre 1 satjoš 133 povezane
Leskovački naprednjaci pozivaju na veliki Vidovdanski skup u subotu u Beogradu
Jugmedia pre 1 satjoš 18 povezanih