Povezane vesti
SPREMITE SE ZA ŠOPING VIKEND SEZONE: Najbolji popusti stižu na 15 STOP SHOP lokacija širom Srbije
Glas Zaječara 02.06.2026
Jun donosi tople dane, a sa njima i šoping događaj koji se svake godine s nestrpljenjem iščekuje. Najveći ritejl lanac u zemlji, STOP SHOP, zvanično otvara letnju sezonu na čak 15 lokacija širom zemlje. Zabeležite 6. i 7. jun u svojim kalendarima, jer… »
SPREMITE SE ZA ŠOPING VIKEND SEZONE
Pravo u centar 02.06.2026
Najbolji popusti stižu na 15 STOP SHOP lokacija širom Srbije Jun donosi tople dane, a sa njima i šoping događaj koji se svake godine s nestrpljenjem iščekuje. Najveći ritejl lanac u zemlji, STOP SHOP, zvanično otvara letnju sezonu na čak 15 lokacija… »
Spremite se za šoping vikend sezone
Jug press 02.06.2026
BEOGRAD (P) Najbolji popusti stižu na 15 STOP SHOP lokacija širom Srbije Jun donosi tople dane, a sa njima i šoping događaj koji se svake godine s nestrpljenjem iščekuje. Najveći ritejl lanac u zemlji, STOP SHOP, zvanično otvara letnju sezonu na čak 15… »
Spremite se za šoping vikend sezone! Najbolji popusti stižu na 15 STOP SHOP lokacija širom Srbije
Morava info 02.06.2026
Jun donosi tople dane, a sa njima i šoping događaj koji se svake godine s nestrpljenjem iščekuje. Najveći ritejl lanac u zemlji, STOP SHOP, zvanično otvara letnju sezonu na čak 15 lokacija širom zemlje. Zabeležite 6. i 7. jun u svojim kalendarima, jer… »
Vesti dana »
"Video sam šta su napisali o meni!" Potcenili lidera Partizana, usledio brutalan odgovor: "To me motiviše, pustiću da moja igra priča!"
Kurir pre 32 minutajoš 25 povezanih
RHMZ: Jutro oblačno sa kratkotrajnom kišom, vedro i toplije tokom dana
Insajder pre 21 minutajoš 11 povezanih
Ruski udar na Zaporožje, ima mrtvih; Kremlj: Pomno pratimo koje zemlje daju oružje Ukrajini
RTS pre 37 minutajoš 1 povezana