Povezane vesti

Mađarski predsednik ne podleže pretnjama: Evo šta je poručio Mađaru

Mađarski predsednik ne podleže pretnjama: Evo šta je poručio Mađaru

Večernje novosti pre 15 sati
PREDSEDNIK Mađarske Tamaš Šuljok izjavio je danas da nova mađarska vlada koju predvodi premijer Peter Mađar nije prihvatila saradnju koju im je ponudio, ali i da nema razloga da podnese ostavku. Foto: Profimedija/Shutterstock Editorial/Jakub Porzycki -… »
Predsednik Mađarske: Vlada nije prihvatila ponudu za saradnju, ali nema razloga za moju ostavku

Predsednik Mađarske: Vlada nije prihvatila ponudu za saradnju, ali nema razloga za moju ostavku

Insajder pre 18 sati
Predsednik Mađarske Tamaš Suljok izjavio je danas da nova mađarska vlada koju predvodi premijer Peter Mađar nije prihvatila saradnju koju im je ponudio, ali i da nema razloga da podnese ostavku. Tamaš Suljok Foto: Tanjug/AP Photo/Denes Erdos „Uprkos… »
"Uprkos pretnjama" Predsednik Mađarske: Vlada nije prihvatila ponudu za saradnju, ali nema razloga za moju ostavku

"Uprkos pretnjama" Predsednik Mađarske: Vlada nije prihvatila ponudu za saradnju, ali nema razloga za moju ostavku

Blic pre 19 sati
Suljok ističe da je njegova dužnost da poštuje i sprovodi Ustav i mađarske zakone Naglasio je važnost institucije predsednika kao elementa sistema kontrole i ravnoteže vlasti Predsednik Mađarske Tamaš Suljok izjavio je danas da nova mađarska vlada koju… »
"Neću otići"; Predsednik Mađarske odbio ultimatum Petera Mađara

"Neću otići"; Predsednik Mađarske odbio ultimatum Petera Mađara

B92 pre 19 sati
Predsednik Mađarske Tamaš Šuljok izjavio je danas da nova mađarska vlada koju predvodi premijer Peter Mađar nije prihvatila saradnju koju im je ponudio, ali i da nema razloga da podnese ostavku. "Uprkos pretnjama, još sam uvereniji da nema mesta za moju… »
Predsednik Mađarske: Uprkos pretnjama, još sam uvereniji da nema mesta za moju ostavku

Predsednik Mađarske: Uprkos pretnjama, još sam uvereniji da nema mesta za moju ostavku

Politika pre 19 sati
Vlada nije prihvatila ponudu za saradnju, ali nema razloga za moju ostavku, smatra Tamaš Suljok. Predsednik Mađarske Tamaš Suljok izjavio je danas da nova mađarska vlada koju predvodi premijer Peter Mađar nije prihvatila saradnju koju im je ponudio, ali… »

Vesti dana »