Povezane vesti

Karleuša izvređala Tošića i novu devojku, ozbiljne optužbe: "Nasrtao na mene i partnera, a ona u policijskoj evidenciji"

Karleuša izvređala Tošića i novu devojku, ozbiljne optužbe: "Nasrtao na mene i partnera, a ona u policijskoj evidenciji"

Mondo pre 7 sati
Bivši fudbaler Duško Tošić, nedavno je potvrdio da je u novoj vezi. Mediji su otkrili da je u pitanju izvesna Nora, koja takođe iza sebe ima jedan brak, a jevnost je od trenutka kada je bivši muž Jelene Karleuše saopštio da je u vezi, čekala da se oglasi… »
"Duško je fizički nasrnuo na mene i mog partnera" Šok obraćanje Jelene Karleuše o bivšem mužu, spomenula i prostitutke (foto)…

"Duško je fizički nasrnuo na mene i mog partnera" Šok obraćanje Jelene Karleuše o bivšem mužu, spomenula i prostitutke (foto)…

Kurir pre 14 sati
Jelena Karleuša apelovala je na sve medije da se njeno ime više ne dovodi u kontekst sa Norom, novom devojkom njenog bivšeg supruga Duška Tošića. Kako je pop diva napisala na društvenim mrežama, ona ne želi da ima bilo kakvu vezu sa Tošićem, kao i sa… »

Vesti dana »