Povezane vesti

"Sve mi je u magli": Pevač imao saobraćajnu nezgodu, pa se oglasio iz bolnice FOTO

"Sve mi je u magli": Pevač imao saobraćajnu nezgodu, pa se oglasio iz bolnice FOTO

Nova pre 3 sata
Hrvatski muzičar Nikola Vranić, poznat pod umetničkim imenom J.R. August, doživeo je juče nezgodu u saobraćaju kada je pao sa motocikla. Nakon incidenta je zbrinut u Hitnoj pomoći, a ubrzo se oglasio i putem društvenih mreža. On je na svom Fejsbuk… »
Pevač Nikola Vranić doživeo saobraćajnu nesreću: Pao s motora, hitno prebačen u bolnicu

Pevač Nikola Vranić doživeo saobraćajnu nesreću: Pao s motora, hitno prebačen u bolnicu

Mondo pre 4 sati
Pevač je nakon toga završio u Hitnoj pomoći odakle se oglasio na mrežama. Nikola Vranić je na svom Fejsbuku objavio fotografiju iz bolnice. - Hvala svima koji su juče stali i pitali me da li sam dobro, dali mi vode, držali mi kišobran kad je krenula kiša… »
Pevač Nikola Vranić doživeo saobraćajnu nesreću: Oglasio se iz bolnice: "Sve mi je u magli"

Pevač Nikola Vranić doživeo saobraćajnu nesreću: Oglasio se iz bolnice: "Sve mi je u magli"

Blic pre 5 sati
Istakao je koliko je podrška uživo važna, čak i u teškim trenucima poput ovog. Vranić je poznat po svom radu i zapaženim muzičkim izdanjima, posebno od 2019. godine. Hrvatski muzičar Nikola Vranić poznatiji kao J.R. August juče je imao saobraćajnu… »
Pevač Nikola Vranić imao saobraćajnu nesreću na motoru: Oglasio se iz bolnice

Pevač Nikola Vranić imao saobraćajnu nesreću na motoru: Oglasio se iz bolnice

Kurir pre 5 sati
Hrvatski muzičar J.R. August juče je imao saobraćajnu nesreću u kojoj je pao sa motora, a nakon toga je završio u Hitnoj pomoći. Na Fejsbuku je i objavio fotografiju i opisao šta se dogodilo. „Hvala svima koji su juče stali i pitali me da li sam dobro… »
Pevač Nikola Vranić pao sa motora! Hitno ga prebacili u bolnicu

Pevač Nikola Vranić pao sa motora! Hitno ga prebacili u bolnicu

Telegraf pre 5 sati
Hrvatski muzičar Nikola Vranić poznatiji kao J.R. August juče je imao saobraćajnu nesreću u kojoj je pao sa motora, a nakon toga je završio u Hitnoj pomoći. Na Fejsbuku je i objavio fotografiju i opisao šta se dogodilo. - Hvala svima koji su juče stali i… »

Vesti dana »