Povezane vesti
Njukasl blindirao stub odbrane do sledećeg leta
Sportske.net 02.06.2026
Fudbaler Njukasla Fabijan Šer produžio je danas ugovor sa engleskim klubom do 2027. godine. "Zaista sam zadovoljan što ostajem u klubu. Osećam da sam mnogo postigao u svojih osam godina ovde, ali verujem da još mnogo toga predstoji. Ponosan sam što… »
Veliki posao Njukasla, defanzivac produžio ugovor
Nova 02.06.2026
Fudbaler Njukasla Fabijan Šer produžio je ugovor sa engleskim klubom do 2027. godine. "Zaista sam zadovoljan što ostajem u klubu. Osećam da sam mnogo postigao u svojih osam godina ovde, ali verujem da još mnogo toga predstoji. Ponosan sam što Njukasl… »
Fabijan Šer produžio ugovor sa Njukaslom do 2027. godine
Serbian News Media 02.06.2026
Fudbaler Njukasla Fabijan Šer produžio je danas ugovor sa engleskim klubom do 2027. godine. „Zaista sam zadovoljan što ostajem u klubu. Osećam da sam mnogo postigao u svojih osam godina ovde, ali verujem da još mnogo toga predstoji. Ponosan sam što… »
Vesti dana »
Advokat Ivan Ninić traži proveru rada Javnog tužilaštva za organizovani kriminal u slučaju Panda iz 1998.
Nova pre 3 satajoš 1 povezana
UEFA reagovala: „Ovo je prešlo granicu koju jedna fudbalska organizacija nikako ne sme da pređe“
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Porfirije u Crnoj Gori: Bitka na Vučjem dolu trajno svedočanstvo vere i snage zajedništva
Danas pre 4 satijoš 2 povezane