Povezane vesti

Nataša Bekvalac i sestra Kristina zablistale na Trgu Republike. Izgledaju kao milion dolara, prolaznici ne skidaju pogled sa…

Nataša Bekvalac i sestra Kristina zablistale na Trgu Republike. Izgledaju kao milion dolara, prolaznici ne skidaju pogled sa…

Blic pre 15 sati
Obe su bile elegantno obučene i privukle su pažnju prisutnih. Nataša je nosila bebi roze, a Kristina bež nijanse. Pevačica Nataša Bekvalac i njena sestra, modna kreatorka Kristina Bekvalac, pojavile su se večeras na Trgu republike u srpskoj prestonici… »
"Ja sam bila na granici" Nataša Bekvalac o slučaju Mine Kostić, otvorila dušu o svojim problemima: Samo jedna odluka me delila…

"Ja sam bila na granici" Nataša Bekvalac o slučaju Mine Kostić, otvorila dušu o svojim problemima: Samo jedna odluka me delila…

Kurir pre 15 sati
Povodom jednog događaja u Beogradu, pevačica Nataša Bekvalac i njena sestra modna kreatorka Kristina Bekvalac, zablistale su pred okupljenim medijima, među kojima je bio i Kurir. Lepo doterane, dok su krale mnoge poglede prisutnih, pojavile su se na Trgu… »

Vesti dana »