Povezane vesti
"Često sam bila na granici da..." Nataša Bekvalac o hospitalizaciji Mine Kostić, pa pomenuli fudbalera Lukića
Telegraf pre 21 sat
Nataša Bekvalac se večeras pojavila na jednom gradskom događaju u centru Beograda, pa progovorila o sestrama, muškarcima, ali i hospitalizaciji Mine Kostić u psihijatrijsku ustanovu. Prvo je otkrila da li joj se muškarci javljaju zbog provokativnih… »
"Ja sam bila na granici da poludim" Nataša Bekvalac o smeštanju Mine Kostić u "Lazu" i pričama da je u vezi sa fudbalerom…
Blic pre 21 sat
Sa sestrom Kristinom prokomentarisala je zajednički odmor i dugi period saradnje. Naglasila je važnost podrške među ženama i empatije, ističući da ne treba suditi drugima već imati više razumevanja. Pevačica Nataša Bekvalac otvorila je dušu na niz tema… »
Vesti dana »
AFET o usvojenom izveštaju o Srbiji: Svako značajno nazadovanje da se odrazi na finansijsku podršku
Insajder pre 7 minutajoš 29 povezanih
Crna Gora zabranila ulazak za 87 državljana Srbije jer su rizik po bezbednost
Beta pre 1 satjoš 66 povezanih
Direktorat civilnog vazduhoplovstva: Nijednom avio-prevozniku nije uskraćeno pravo obavljanja letova između Srbije i država članica EU
Kurir pre 2 satajoš 33 povezane
Košarka je bila njegov život! Evo ko je bio Edin Avdić, njegovi prenosi će se zauvek prepričavati!
Večernje novosti pre 12 minutajoš 35 povezanih