Povezane vesti
"Često sam bila na granici da..." Nataša Bekvalac o hospitalizaciji Mine Kostić, pa pomenuli fudbalera Lukića
Telegraf pre 22 dana
Nataša Bekvalac se večeras pojavila na jednom gradskom događaju u centru Beograda, pa progovorila o sestrama, muškarcima, ali i hospitalizaciji Mine Kostić u psihijatrijsku ustanovu. Prvo je otkrila da li joj se muškarci javljaju zbog provokativnih… »
"Ja sam bila na granici da poludim" Nataša Bekvalac o smeštanju Mine Kostić u "Lazu" i pričama da je u vezi sa fudbalerom…
Blic pre 22 dana
Sa sestrom Kristinom prokomentarisala je zajednički odmor i dugi period saradnje. Naglasila je važnost podrške među ženama i empatije, ističući da ne treba suditi drugima već imati više razumevanja. Pevačica Nataša Bekvalac otvorila je dušu na niz tema… »
Vesti dana »
Garantna šema proširena sa 600 na 900 miliona evra; Mali: "Nastavljamo podršku mladima za prvi stan"
B92 pre 17 minutajoš 40 povezanih
Toplotni talas u Srbiji i Evropi: Ekstremne temperature i upozorenja na rekordne vrućine
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 55 povezanih
Dragović bljuje vatru zbog arnautovića! Haos kakav se ne pamti u Austriji: "Ponekad je jednostavno bolje ućutati! Ostajem pri stavu..."
Kurir pre 16 minutajoš 135 povezanih
Bosna i Hercegovina u nokaut fazi Mundijala: 'Neka žurka traje sedam dana'
BBC News pre 1 satjoš 35 povezanih