Povezane vesti
"Često sam bila na granici da..." Nataša Bekvalac o hospitalizaciji Mine Kostić, pa pomenuli fudbalera Lukića
Telegraf 02.06.2026
Nataša Bekvalac se večeras pojavila na jednom gradskom događaju u centru Beograda, pa progovorila o sestrama, muškarcima, ali i hospitalizaciji Mine Kostić u psihijatrijsku ustanovu. Prvo je otkrila da li joj se muškarci javljaju zbog provokativnih… »
"Ja sam bila na granici da poludim" Nataša Bekvalac o smeštanju Mine Kostić u "Lazu" i pričama da je u vezi sa fudbalerom…
Blic 02.06.2026
Sa sestrom Kristinom prokomentarisala je zajednički odmor i dugi period saradnje. Naglasila je važnost podrške među ženama i empatije, ističući da ne treba suditi drugima već imati više razumevanja. Pevačica Nataša Bekvalac otvorila je dušu na niz tema… »
Vesti dana »
Danas vrhunac toplotnog talasa sa temperaturama do 40 stepeni i tropskim noćima
RTV pre 5 satijoš 4 povezane
Potrošnja vode u Beogradu blizu rekordne: "Plastični bazeni posebno veliko opterećenje"
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Fenerbahče se primakao Ligi šampiona, "dželat" Vojvodine napravio korak ka Ligi Evrope
Nova pre 5 satijoš 1 povezana
Posle odluke Vrhovnog suda, SAD vratile kompanijama 100 milijardi dolara od Trampovih carina
Telegraf pre 4 satijoš 1 povezana
Haos na putevima u Subotici: U devet nesreća povređeno šest osoba, policija iz saobraćaja isključila 44 vozača
Blic pre 4 satijoš 1 povezana