Povezane vesti
Ona plače, a Joca je grli i ljubi: Iva Bojanović ronila suze na proslavi povodom rođenja sina: Okupila estradu, pa se slomila…
Blic pre 8 sati
Iva Bojanović postala majka sina Vukana i sa suprugom Jocom priredila glamuroznu proslavu. O negativnim komentarima pevačica kaže da je ne dotiču kao ranije. Iva Bojanović se pre više od nedelju dana porodila i na svet je donela sina Vukana, povodom čega… »
"Nesrećnice bez zuba mi govore da izgledam kao da sam mu mama": Pevačica iskreno o porođaju u 41. godini i braku sa mlađim
Nova pre 13 sati
Pevačica Iva Bojanović i njen kolega Joca Stefanović nedavno su dobili sina Vukana, a tim povodom su sinoć organizovali slavlje. Zanimljivo je da je par odlučio da se odupre tradiciji i da se na proslavi rođenja deteta pojavi i majka, koja obično ostaje… »
"Nesrećnice bez zuba pričaju da sam mužu kao mama" Iva Bojanović o porođaju u 41. godini i braku sa mlađim kole (video)
Kurir pre 14 sati
Pevač Joca Stefanović i Iva Bojanović proslavili su najradosniji dan u svom životu – rođenje sina Vukana. Dok je Ivi ovo treće dete, budući da iz prethodne veze već ima dvoje dece, Joca se prvi put ostvario u ulozi oca, čime je započeo potpuno novo i… »
"Žene bez zuba mu pričaju da sam mu kao mama": Iva žestoko o prozivkama, pa progovrila o porođaju u 41. godini
Telegraf pre 22 sata
Iva Bojanović (41) pre 11 dana se porodila i na svet donela sina Vukana, povodom čega su ona i suprug Joca Stefanović priredili večeras gala žurku. Njih dvoje su okupili prijatelje sa estrade, a pevačica nam je iskreno govorila o porođaju, negativnim… »
Vesti dana »
AFET o usvojenom izveštaju o Srbiji: Svako značajno nazadovanje da se odrazi na finansijsku podršku
Insajder pre 3 satajoš 37 povezanih
Aerodrom u Tivtu negira da je objavio spisak putnika na letu iz Beograda
Euronews pre 20 minutajoš 80 povezanih
Odbačena krivična prijava protiv trojice policijaca u slučaju Senjak - nakon odluke VJT pušteni iz Centralnog zatvora
RTS pre 16 minutajoš 88 povezanih
Ambasador EU u Podgorici: Predstojeći Samit veliko priznanje za Crnu Goru
Serbian News Media pre 36 minutajoš 27 povezanih
Bogdan nije krio tugu! Bogdanović se na ovaj način oprostio od Edina Avdića! (foto)
Večernje novosti pre 51 minutajoš 32 povezane