Povezane vesti

Ona plače, a Joca je grli i ljubi: Iva Bojanović ronila suze na proslavi povodom rođenja sina: Okupila estradu, pa se slomila…

Ona plače, a Joca je grli i ljubi: Iva Bojanović ronila suze na proslavi povodom rođenja sina: Okupila estradu, pa se slomila…

Blic pre 8 sati
Iva Bojanović postala majka sina Vukana i sa suprugom Jocom priredila glamuroznu proslavu. O negativnim komentarima pevačica kaže da je ne dotiču kao ranije. Iva Bojanović se pre više od nedelju dana porodila i na svet je donela sina Vukana, povodom čega… »
"Nesrećnice bez zuba mi govore da izgledam kao da sam mu mama": Pevačica iskreno o porođaju u 41. godini i braku sa mlađim

"Nesrećnice bez zuba mi govore da izgledam kao da sam mu mama": Pevačica iskreno o porođaju u 41. godini i braku sa mlađim

Nova pre 13 sati
Pevačica Iva Bojanović i njen kolega Joca Stefanović nedavno su dobili sina Vukana, a tim povodom su sinoć organizovali slavlje. Zanimljivo je da je par odlučio da se odupre tradiciji i da se na proslavi rođenja deteta pojavi i majka, koja obično ostaje… »
"Nesrećnice bez zuba pričaju da sam mužu kao mama" Iva Bojanović o porođaju u 41. godini i braku sa mlađim kole (video)

"Nesrećnice bez zuba pričaju da sam mužu kao mama" Iva Bojanović o porođaju u 41. godini i braku sa mlađim kole (video)

Kurir pre 14 sati
Pevač Joca Stefanović i Iva Bojanović proslavili su najradosniji dan u svom životu – rođenje sina Vukana. Dok je Ivi ovo treće dete, budući da iz prethodne veze već ima dvoje dece, Joca se prvi put ostvario u ulozi oca, čime je započeo potpuno novo i… »
"Žene bez zuba mu pričaju da sam mu kao mama": Iva žestoko o prozivkama, pa progovrila o porođaju u 41. godini

"Žene bez zuba mu pričaju da sam mu kao mama": Iva žestoko o prozivkama, pa progovrila o porođaju u 41. godini

Telegraf pre 22 sata
Iva Bojanović (41) pre 11 dana se porodila i na svet donela sina Vukana, povodom čega su ona i suprug Joca Stefanović priredili večeras gala žurku. Njih dvoje su okupili prijatelje sa estrade, a pevačica nam je iskreno govorila o porođaju, negativnim… »

Vesti dana »