Povezane vesti
Dolazak u Vošu pravi potez u mojoj karijeri hamza REDžIĆ oduševljen: Osećaj je fenomenalan
Dnevnik 03.06.2026
Fudbalski klub Vojvodina predstavio je i drugo pojačanje u letnjem prelaznom roku. Hamza Redžić novi je igrač „stare dame“ i potpisao je ugovor do leta 2030. Rođen je 9. juna 2007. godine u Tuzli, ponikao je u tamošnjoj Slobodi, a potom je prošle zime… »
Razgovor sa Tanjgom me najviše privukao Vojvodini Mulahusejnović o dolasku u „staru damu“: Veliki korak za mene
Dnevnik 03.06.2026
Nardin Mulahusejnović (28) potpisao je trogodišnji ugovor sa Fudbalski klubom Vojvodina. Novi član „stare dame“ dolazi iz jermenskog kluba Noa, iza sebe ima fenomenalnu sezonu u kojoj je postigao 16 golova u svim takmičenjima, a posebno se istakao u Ligi… »
Nardin Mulahusejnović i Hamza Redžić novi fudbaleri "Vojvodine"
Radio 021 03.06.2026
Nardin Mulahusejnović i Hamza Redžić novi su fudbaleri "Vojvodine". Nardin Mulahusejnović (28) potpisao je trogodišnji ugovor. Novi član "stare dame" dolazi iz jermenskog kluba Noa, iza sebe ima odličnu sezonu u kojoj je postigao 16 golova u svim… »
Vojvodina dovela novog centarfora: Nardin Mulahusejnović potpisao ugovor na tri godine
Večernje novosti 03.06.2026
NARDIN Mulahusejnović (28), novi je centarfor novosadskog superligaša. On je danas na fudbalskom centru „Vujadin Boškov“ potpisao trogodišnji ugovor sa Vojvodinom, a došao je iz jermenskog kluba Noa, u kojoj je imao odličnu sezonu, sa 16 postignutih… »
Vesti dana »
Povređeni novorođenče i deca (5: i 6) hitno prevezeni u Niš Detalji teške nesreće kod Kuršumlije: Dva auta stranih tablica se zakucala kod Merdara
Blic pre 2 satajoš 30 povezanih
Kakvog saigrača je dobio Mesi: Inter Majami doveo igrača koji je pet puta osvajao Ligu šampiona
Večernje novosti pre 1 satjoš 31 povezana
Eskalacija sukoba: Trampove pretnje, regionalne reakcije i diplomatski napori
Naslovi.ai pre 37 minutajoš 30 povezanih