Povezane vesti
Dolazak u Vošu pravi potez u mojoj karijeri hamza REDžIĆ oduševljen: Osećaj je fenomenalan
Dnevnik pre 23 dana
Fudbalski klub Vojvodina predstavio je i drugo pojačanje u letnjem prelaznom roku. Hamza Redžić novi je igrač „stare dame“ i potpisao je ugovor do leta 2030. Rođen je 9. juna 2007. godine u Tuzli, ponikao je u tamošnjoj Slobodi, a potom je prošle zime… »
Razgovor sa Tanjgom me najviše privukao Vojvodini Mulahusejnović o dolasku u „staru damu“: Veliki korak za mene
Dnevnik pre 23 dana
Nardin Mulahusejnović (28) potpisao je trogodišnji ugovor sa Fudbalski klubom Vojvodina. Novi član „stare dame“ dolazi iz jermenskog kluba Noa, iza sebe ima fenomenalnu sezonu u kojoj je postigao 16 golova u svim takmičenjima, a posebno se istakao u Ligi… »
Nardin Mulahusejnović i Hamza Redžić novi fudbaleri "Vojvodine"
Radio 021 pre 23 dana
Nardin Mulahusejnović i Hamza Redžić novi su fudbaleri "Vojvodine". Nardin Mulahusejnović (28) potpisao je trogodišnji ugovor. Novi član "stare dame" dolazi iz jermenskog kluba Noa, iza sebe ima odličnu sezonu u kojoj je postigao 16 golova u svim… »
Vojvodina dovela novog centarfora: Nardin Mulahusejnović potpisao ugovor na tri godine
Večernje novosti pre 23 dana
NARDIN Mulahusejnović (28), novi je centarfor novosadskog superligaša. On je danas na fudbalskom centru „Vujadin Boškov“ potpisao trogodišnji ugovor sa Vojvodinom, a došao je iz jermenskog kluba Noa, u kojoj je imao odličnu sezonu, sa 16 postignutih… »
Vesti dana »
Državljanin Turske preminuo zbog pada na gradilištu u Novom Pazaru, dvoje uhapšeno zbog nepoštovanja propisa o bezbednosti na radu
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
SAD izvele napad na iranske ciljeve kao odgovor na napad na teretni brod
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Tramp preti carinama od 100 odsto zemljama koje uvedu porez na digitalne usluge
Blic pre 1 satjoš 2 povezane