Повезане вести

Долазак у Вошу прави потез у мојој каријери хамза РЕЏИЋ одушевљен: Осећај је феноменалан

Долазак у Вошу прави потез у мојој каријери хамза РЕЏИЋ одушевљен: Осећај је феноменалан

Дневник пре 2 сата
Фудбалски клуб Војводина представио је и друго појачање у летњем прелазном року. Хамза Реџић нови је играч „старе даме“ и потписао је уговор до лета 2030. Рођен је 9. јуна 2007. године у Тузли, поникао је у тамошњој Слободи… »
Разговор са Тањгом ме највише привукао Војводини Мулахусејновић о доласку у „стару даму“: Велики корак за мене

Разговор са Тањгом ме највише привукао Војводини Мулахусејновић о доласку у „стару даму“: Велики корак за мене

Дневник пре 3 сата
Нардин Мулахусејновић (28) потписао је трогодишњи уговор са Фудбалски клубом Војводина. Нови члан „старе даме“ долази из јерменског клуба Ноа, иза себе има феноменалну сезону у којој је постигао 16 голова у свим такмичењима, а… »
Нардин Мулахусејновић и Хамза Реџић нови фудбалери "Војводине"

Нардин Мулахусејновић и Хамза Реџић нови фудбалери "Војводине"

Радио 021 пре 6 сати
Нардин Мулахусејновић и Хамза Реџић нови су фудбалери "Војводине". Нардин Мулахусејновић (28) потписао је трогодишњи уговор. Нови члан "старе даме" долази из јерменског клуба Ноа, иза себе има одличну сезону у којој је постигао… »
Војводина довела новог центарфора: Нардин Мулахусејновић потписао уговор на три године

Војводина довела новог центарфора: Нардин Мулахусејновић потписао уговор на три године

Вечерње новости пре 8 сати
НАРДИН Мулахусејновић (28), нови је центарфор новосадског суперлигаша. Он је данас на фудбалском центру „Вујадин Бошков“ потписао трогодишњи уговор са Војводином, а дошао је из јерменског клуба Ноа, у којој је имао одличну… »

Вести дана »