Povezane vesti
Nova devojka Duška Tošića prvi put otvoreno o vezi sa fudbalerom: "Srećna sam i zaljubljena"
Nova pre 3 sata
Veza bivšeg fudbalera Duška Tošića i atraktivne plavuše Nore Milovanović poslednjih dana jedna je od glavnih tema domaće javnosti. Iako se o njihovom odnosu mnogo spekuliše, par za sada uspešno odoleva medijskoj pažnji i uživa u zajedniikim trenucima… »
"Zaljubljena sam i srećna" Prva izjava devojke Duška Tošića: Ovo su detalji o zanosnoj plavuši
Telegraf pre 9 sati
Nova izabranica nekadašneg fudablera stavila je tačku na spekulacije oko njihove veze i poručila je da je sa sportistom ispunjenija nego ikada. Veza bivšeg fudbalera Duška Tošića i atraktivne plavuše Nore Milovanović poslednjih dana jedna je od glavnih… »
Tošićeva nova devojka nema dilemu! Zaljubljena sam i srećna sa Duškom! Važno je da se zna istina
Kurir pre 11 sati
Veza bivšeg fudbalera Duška Tošića i atraktivne plavuše Nore Milovanović poslednjih dana jedna je od glavnih tema domaće javnosti. Iako se o njihovom odnosu mnogo spekuliše, par za sada uspešno odoleva medijskoj pažnji i uživa u zajedniikim trenucima… »
Prvi put se oglasila nova devojka Duška Tošića: Žestoko uzvratila Karleuši na prozivke, pa otkrila detalje veze
Mondo pre 10 sati
Novi odnos Duška Tošića ne prestaje da intrigira javnost, ali novopečeni par, za sada, uspeva da sakriju svoju ljubav. Šuškalo se i da je Nora, nova izabranica bivšeg fudbalera, napustila Srbiju jer nije mogla da izdrži pritisak, a nije pomoglo ni što je… »
Vesti dana »
Usvojen negativan izveštaj picule o Srbiji Napredak na putu ka pristupanju EU zasnovan je na zaslugama
Dnevnik pre 2 satajoš 29 povezanih
Crna Gora zabranila ulazak za 87 državljana Srbije jer su rizik po bezbednost
Beta pre 1 satjoš 66 povezanih
Uhapšen Beograđanin zbog sumnje na pranje novca, kod njega pronađeno 22.850 evra
N1 Info pre 3 minutajoš 56 povezanih
Zabrane se vraćaju kao bumerang: Da li su izmene pravilnika Direktorata usmerene protiv Viz Era?
Danas pre 2 satajoš 33 povezane
VIDEO Edin Avdić je radio ono što drugi nisu mogli: Razgovori sa legendama kao enciklopedija košarke
Nova pre 13 minutajoš 35 povezanih