Povezane vesti

Policija blokirala ulicu! Uhapšen muškarac (26) koji je sekirom ubio starca (92) (foto/video)

Policija blokirala ulicu! Uhapšen muškarac (26) koji je sekirom ubio starca (92) (foto/video)

Blic pre 31 dana
U centru Beograda jutros oko 7 sati policiji je prijavljeno da je je ubijen zasad neidentifikovani muškarac u jednoj kući koja se nalazi iza stare zgrade BIP-a u Beogradu. Policija je na licu mesta zatekla mladića od 26 godina koji je izjavio da je… »
"Sekirom sam ubio: Čoveka!" Horor u centru Beograda, mladić prijavio ubistvo

"Sekirom sam ubio: Čoveka!" Horor u centru Beograda, mladić prijavio ubistvo

Blic pre 30 dana
Uviđaj je u toku na mestu zločina Komšije su u šoku i opisuju žrtvu kao mirnog i povučenog čoveka U centru Beograda jutros oko 7 sati policiji je prijavljeno da je je ubijen zasad neidentifikovani muškarac u jednoj kući koja se nalazi iza stare zgrade… »
Ubistvo u centru Beograda: Mladić policiji priznao da je sekirom usmrtio muškarca

Ubistvo u centru Beograda: Mladić policiji priznao da je sekirom usmrtio muškarca

NIN pre 31 dana
U centru Beograda jutros oko 7 sati policiji je prijavljeno da je je ubijen zasad neidentifikovani muškarac u jednoj kući koja se nalazi iza stare zgrade BIP-a u Beogradu. A post shared by Mladen Mijatović (@mmijatovic_official) Policija je na licu mesta… »
"Sekirom sam ubio muškarca": Prvi snimci sa mesta krvavog zločina u centru Beograda (foto, video)

"Sekirom sam ubio muškarca": Prvi snimci sa mesta krvavog zločina u centru Beograda (foto, video)

Mondo pre 31 dana
Ubistvo se dogodilo u kući koja se nalazi iza stare zgrade BIP-a. Kako se vidi na slikama i snimcima, na lisu mesta je i dalje prisutna policija koja vrši uviđaj. Policija je po dolasku na lice mesta zatekla mladića (26), koji je izjavio da je sekirom… »
Horor u Beogradu: Mladić (26) pozvao policiju i rekao da je počinio ubistvo sekirom

Horor u Beogradu: Mladić (26) pozvao policiju i rekao da je počinio ubistvo sekirom

Nova pre 31 dana
U centru Beograda jutros oko 7 sati policiji je prijavljeno da je ubijen zasad neidentifikovani muškarac u jednoj kući koja se nalazi iza stare zgrade BIP-a u Beogradu. Policija je na licu mesta zatekla mladića od 26 godina koji je izjavio da je sekirom… »
Pogledajte uhapšenog mladića zbog ubistva kod BIP-a u Beogradu: Žrtva imala 92 godine, na mestu zločina opsadno stanje (foto…

Pogledajte uhapšenog mladića zbog ubistva kod BIP-a u Beogradu: Žrtva imala 92 godine, na mestu zločina opsadno stanje (foto…

Kurir pre 31 dana
Žrtva mladića (26) koji je jutros uhapšen u Beogradu zbog ubistva je starac star 92 godine! Kako smo već pisali, zločin je počinjen oko sedam sati u kući kod zgrade BIP-a. Policija je odmah uhapsila osumnjičenog koji je priznao: "Sekirom sam ubio… »
Prvi snimci s mesta zločina iza zgrade BIP-a: Ovde se dogodilo ubistvo sekirom (foto/video)

Prvi snimci s mesta zločina iza zgrade BIP-a: Ovde se dogodilo ubistvo sekirom (foto/video)

Kurir pre 31 dana
Zasad neidentifikovani muškarac ubijen je rano jutros u jednoj kući koja se nalazi iza stare zgrade BIP-a. Prijava policiji da se u centru Beograda dogodilo ubistvo stigla je jutros oko 7 sati. Policajci koji su odmah došli po prijavi, na licu mesta… »
"Sekirom sam ubio čoveka" Mladić (26) policiji na licu mesta priznao jutrošnje ubistvo iza zgrade BIP-a (foto)

"Sekirom sam ubio čoveka" Mladić (26) policiji na licu mesta priznao jutrošnje ubistvo iza zgrade BIP-a (foto)

Kurir pre 31 dana
U centru Beograda jutros oko 7 sati policiji je prijavljeno da je je ubijen zasad neidentifikovani muškarac u jednoj kući koja se nalazi iza stare zgrade BIP-a u Beogradu. Kako je javio TV Pink, policija je na licu mesta zatekla mladića od 26 godina koji… »
(Video) Uviđaj kod BIP-a: Sve vrvi od policije, ubica (26) u kolima, forenzičari češljaju kuću strave!

(Video) Uviđaj kod BIP-a: Sve vrvi od policije, ubica (26) u kolima, forenzičari češljaju kuću strave!

Telegraf pre 31 dana
U centru Beograda, u kući koja se nalazi iza stare zgrade BIP-a, jutros oko 7 časova dogodilo se stravično ubistvokoje je šokiralo javnost. Mladić (26) sekirom je usmrtio za sada neidentifikovanog muškarca, a pojavio se i prvi, uznemirujući snimak sa… »
Ovo je mladić koji je sekirom presudio muškarcu kod BIP-a! Isplivao snimak sa mesta ubistva

Ovo je mladić koji je sekirom presudio muškarcu kod BIP-a! Isplivao snimak sa mesta ubistva

Telegraf pre 31 dana
U centru Beograda, u napuštenoj kući iza stare zgrade BIP-a, jutros oko 7 časova dogodilo se stravično ubistvo koje je šokiralo javnost. Mladić (26) sekirom je nasmrt pretukao i usmrtio za sada neidentifikovanog muškarca, a pojavio se i prvi… »
Horor u centru Beograda: Mladić policiji priznao da je sekirom ubio muškarca!

Horor u centru Beograda: Mladić policiji priznao da je sekirom ubio muškarca!

Mondo pre 31 dana
U centru Beograda jutros oko 7 časova policiji je prijavljeno ubistvo za sada neidentifikovanog muškarca u kući koja se nalazi iza stare zgrade BIP-a. Policija je po dolasku na lice mesta zatekla mladića (26), koji je izjavio da je sekirom usmrtio… »
Krvavi pir u centru Beograda! Mladić (26) sekirom unakazio muškarca, pa hladnokrvno sačekao policiju

Krvavi pir u centru Beograda! Mladić (26) sekirom unakazio muškarca, pa hladnokrvno sačekao policiju

Telegraf pre 31 dana
U centru Beograda, u kući koja se nalazi iza stare zgrade BIP-a, jutros oko 7 časova dogodilo se stravično ubistvo koje je šokiralo prestonicu. Prema našim informacijama, mlađi muškarac (26) sekirom je usmrtio za sada neidentifikovanu osobu. Kako saznaje… »

Vesti dana »