Повезане вести

"Не могу заменити свог брата": Дарко Лазић проговорио о деци покојног Драгана, жестоко пецнуо и бивше жене

"Не могу заменити свог брата": Дарко Лазић проговорио о деци покојног Драгана, жестоко пецнуо и бивше жене

Мондо пре 3 сата
Фолкер Дарко Лазић синоћ је био један од највеселијих на слављу код Јоце Стефановића, а интересантно је да се на истом весељу нашла и његова бивша супруга Ана Севић са садашњим супругом Даниелом Недељковићем са којима је у… »
"Брата не могу да заменим, али трудим се да будем ту за његову децу" Дарко о покојном брату и бившим женама

"Брата не могу да заменим, али трудим се да будем ту за његову децу" Дарко о покојном брату и бившим женама

Телеграф пре 4 сати
Фолкер Дарко Лазић појавио се синоћ на слављу код Јоце Стефановића, а на истом весељу била је његова бивша жена Ана Севић са садашњим супругом Даниелом Недељковићем. Он се нашалио на тему развода, а говорио је и о… »
"Не могу заменити брата, али трудим се да будем ту за његову децу" Дарко Лазић о покојном Драгану и бившим женама: Нису ме…

"Не могу заменити брата, али трудим се да будем ту за његову децу" Дарко Лазић о покојном Драгану и бившим женама: Нису ме…

Курир пре 5 сати
Фолкер Дарко Лазић појавио се на слављу код Јоце Стефановића, који је на поклон донео ракију стару 40. година. - Ово је ракија коју је пекао мој деда. Стара је 40 година. Мислим да је ово вредан поклон, јер свако може да купи… »
"Не могу заменити брата, али трудим се да будем ту за његову децу" Дарко Лазић о покојном Драгану и бившим женама: "Нису ме…

"Не могу заменити брата, али трудим се да будем ту за његову децу" Дарко Лазић о покојном Драгану и бившим женама: "Нису ме…

Блиц пре 6 сати
Дарко је истакао да Јоца не треба његове савете, али му је пожелео да чува своју жену и породицу. На прослави је била и његова бивша жена Ана Севић са садашњим супругом Даниелом Недељковићем. Фолкер Дарко Лазић појавио се… »

Вести дана »