Povezane vesti
"Ne mogu zameniti svog brata": Darko Lazić progovorio o deci pokojnog Dragana, žestoko pecnuo i bivše žene
Mondo 03.06.2026
Folker Darko Lazić sinoć je bio jedan od najveselijih na slavlju kod Joce Stefanovića, a interesantno je da se na istom veselju našla i njegova bivša supruga Ana Sević sa sadašnjim suprugom Danielom Nedeljkovićem sa kojima je u sjajnim odnosima. Nije… »
"Brata ne mogu da zamenim, ali trudim se da budem tu za njegovu decu" Darko o pokojnom bratu i bivšim ženama
Telegraf 03.06.2026
Folker Darko Lazić pojavio se sinoć na slavlju kod Joce Stefanovića, a na istom veselju bila je njegova bivša žena Ana Sević sa sadašnjim suprugom Danielom Nedeljkovićem. On se našalio na temu razvoda, a govorio je i o aktuelnostima. Darko je na veselje… »
"Ne mogu zameniti brata, ali trudim se da budem tu za njegovu decu" Darko Lazić o pokojnom Draganu i bivšim ženama: Nisu me…
Kurir 03.06.2026
Folker Darko Lazić pojavio se na slavlju kod Joce Stefanovića, koji je na poklon doneo rakiju staru 40. godina. - Ovo je rakija koju je pekao moj deda. Stara je 40 godina. Mislim da je ovo vredan poklon, jer svako može da kupi piće, ali želeo sam Joci… »
"Ne mogu zameniti brata, ali trudim se da budem tu za njegovu decu" Darko Lazić o pokojnom Draganu i bivšim ženama: "Nisu me…
Blic 03.06.2026
Darko je istakao da Joca ne treba njegove savete, ali mu je poželeo da čuva svoju ženu i porodicu. Na proslavi je bila i njegova bivša žena Ana Sević sa sadašnjim suprugom Danielom Nedeljkovićem. Folker Darko Lazić pojavio se sinoć na slavlju kod Joce… »
Vesti dana »
NBS: Međugodišnji realni rast BDP 3,8 odsto, bolje od fleš procene od 3,6 odsto
RTV pre 24 minutajoš 42 povezane
Pojačana mera saobraćaja povodom početka nove školske godine
Gradski portal 018 pre 1 satjoš 41 povezana
Prevoznici: Blokada granica od 14. septembra ako EU ne reši pitanje boravka vozača kamiona u Šengenu
Morava info pre 24 minutajoš 37 povezanih
DA LI MORATE DA SE PRIJAVITE ZA 6.000 DINARA? Zakon je usvojen, od 7. septembra prvo proverite jednu stvar
Ozon pre 1 satjoš 65 povezanih
Istraga protiv sedam osoba zbog eksploziva kod Kanjiže: Otkrivena organizovana grupa i plan prebacivanja u EU
Subotica.com pre 2 satajoš 32 povezane