Povezane vesti
Sećanje na moj prvi Mundijal
BBC News 03.06.2026
Novinari i novinarke redakcije BBC-ja na srpskom zakoračili su kroz životni i fudbalski vremeplov i podsetili svih golova i utakmica koje su im važni, ali otvorili i poneku ranu. Sat otkucava, odbrojavanje ide sve brže, fudbalski navijači spremaju se za… »
Danas 03.06.2026
Sat otkucava, odbrojavanje ide sve brže, fudbalski navijači spremaju se za najveći praznik – Mundijal. Svake četiri godine jedna ekipa visoko podigne veliki zlatni pehar svetskog šampiona u fudbalu. Posle 32 godine, turnir sa vraća na severnoamerički… »
NIN 03.06.2026
Sat otkucava, odbrojavanje ide sve brže, fudbalski navijači spremaju se za najveći praznik - Mundijal. Svake četiri godine jedna ekipa visoko podigne veliki zlatni pehar svetskog šampiona u fudbalu. Posle 32 godine, turnir sa vraća na severnoamerički… »
Radio 021 03.06.2026
Novinari i novinarke redakcije BBC-ja na srpskom zakoračili su kroz životni i fudbalski vremeplov i podsetili svih golova i utakmica koje su im važni, ali otvorili i poneku ranu. Jakov Ponjavić/BBC Sat otkucava, odbrojavanje ide sve brže, fudbalski… »
Južne vesti 03.06.2026
Jakov Ponjavić/BBC Sat otkucava, odbrojavanje ide sve brže, fudbalski navijači spremaju se za najveći praznik – Mundijal. Svake četiri godine jedna ekipa visoko podigne veliki zlatni pehar svetskog šampiona u fudbalu. Posle 32 godine, turnir sa vraća na… »
Vesti dana »
Prognoza za vikend: Tropski dan, pa osveženje i pad temperature
Naslovi.ai pre 18 minutajoš 29 povezanih
Prajd 2026: 'Ima mesta za sve nas' - borba koja traje četvrt veka
BBC News pre 6 satijoš 21 povezana
Kraj emitovanja emisije 24 minuta sa Zoranom Kesićem na televiziji Nova S
Naslovi.ai pre 38 minutajoš 17 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Vitkof i Kušner stigli u Moskvu, trodnevna obustava napada
RTV pre 27 minutajoš 47 povezanih
Desetine hiljada na protestu u Zagrebu zbog ilegalnog opasnog otpada u Gospiću
Slobodna Evropa pre 2 minutajoš 16 povezanih