Povezane vesti
Sećanje na moj prvi Mundijal
BBC News pre 22 dana
Novinari i novinarke redakcije BBC-ja na srpskom zakoračili su kroz životni i fudbalski vremeplov i podsetili svih golova i utakmica koje su im važni, ali otvorili i poneku ranu. Sat otkucava, odbrojavanje ide sve brže, fudbalski navijači spremaju se za… »
Danas pre 22 dana
Sat otkucava, odbrojavanje ide sve brže, fudbalski navijači spremaju se za najveći praznik – Mundijal. Svake četiri godine jedna ekipa visoko podigne veliki zlatni pehar svetskog šampiona u fudbalu. Posle 32 godine, turnir sa vraća na severnoamerički… »
NIN pre 22 dana
Sat otkucava, odbrojavanje ide sve brže, fudbalski navijači spremaju se za najveći praznik - Mundijal. Svake četiri godine jedna ekipa visoko podigne veliki zlatni pehar svetskog šampiona u fudbalu. Posle 32 godine, turnir sa vraća na severnoamerički… »
Radio 021 pre 22 dana
Novinari i novinarke redakcije BBC-ja na srpskom zakoračili su kroz životni i fudbalski vremeplov i podsetili svih golova i utakmica koje su im važni, ali otvorili i poneku ranu. Jakov Ponjavić/BBC Sat otkucava, odbrojavanje ide sve brže, fudbalski… »
Južne vesti pre 22 dana
Jakov Ponjavić/BBC Sat otkucava, odbrojavanje ide sve brže, fudbalski navijači spremaju se za najveći praznik – Mundijal. Svake četiri godine jedna ekipa visoko podigne veliki zlatni pehar svetskog šampiona u fudbalu. Posle 32 godine, turnir sa vraća na… »
Vesti dana »
Pregovori u drugačijem formatu: Zelenski odobrio 40-dnevnu operaciju SBU, kako bi uticao na Rusiju da okonča rat
Euronews pre 1 satjoš 36 povezanih
Mali: Garancije za kreditnu podršku mladima u kupovini prve nekretnine povećane na 900 miliona evra
Danas pre 7 satijoš 56 povezanih
Posle napada na tanker UN prekinule evakuaciju brodova kroz Ormuski moreuz
Beta pre 7 minutajoš 23 povezane
Izglasani rebalans beogradskog budžeta i kontroverzni plan za područje šume Bajdina
Vreme pre 5 satijoš 23 povezane