Povezane vesti
Sećanje na moj prvi Mundijal
BBC News 03.06.2026
Novinari i novinarke redakcije BBC-ja na srpskom zakoračili su kroz životni i fudbalski vremeplov i podsetili svih golova i utakmica koje su im važni, ali otvorili i poneku ranu. Sat otkucava, odbrojavanje ide sve brže, fudbalski navijači spremaju se za… »
Danas 03.06.2026
Sat otkucava, odbrojavanje ide sve brže, fudbalski navijači spremaju se za najveći praznik – Mundijal. Svake četiri godine jedna ekipa visoko podigne veliki zlatni pehar svetskog šampiona u fudbalu. Posle 32 godine, turnir sa vraća na severnoamerički… »
NIN 03.06.2026
Sat otkucava, odbrojavanje ide sve brže, fudbalski navijači spremaju se za najveći praznik - Mundijal. Svake četiri godine jedna ekipa visoko podigne veliki zlatni pehar svetskog šampiona u fudbalu. Posle 32 godine, turnir sa vraća na severnoamerički… »
Radio 021 03.06.2026
Novinari i novinarke redakcije BBC-ja na srpskom zakoračili su kroz životni i fudbalski vremeplov i podsetili svih golova i utakmica koje su im važni, ali otvorili i poneku ranu. Jakov Ponjavić/BBC Sat otkucava, odbrojavanje ide sve brže, fudbalski… »
Južne vesti 03.06.2026
Jakov Ponjavić/BBC Sat otkucava, odbrojavanje ide sve brže, fudbalski navijači spremaju se za najveći praznik – Mundijal. Svake četiri godine jedna ekipa visoko podigne veliki zlatni pehar svetskog šampiona u fudbalu. Posle 32 godine, turnir sa vraća na… »
Vesti dana »
Srbiju i danas očekuju tropske vrućine do 40 stepeni
Glas Zapadne Srbije pre 31 minutajoš 17 povezanih
Sukob Trampa i Hegseta? Predsednik SAD oštro kritikovao ministra odbrane zbog nestašice raketnog naoružanja
Euronews pre 7 minutajoš 17 povezanih
Hitna pomoć: Dve osobe teško povređene u saobraćajnoj nezgodi u Zemunu
Nova pre 1 satjoš 10 povezanih
Na Horgošu se čeka 45 minuta, na Batrovcima bez većih gužvi za putnička vozila
Ozon pre 1 satjoš 7 povezanih
Vanredni sastanak, pa žestoka poruka! Oglasio se Infantino - dobio punu podršku, pa odmah zapretio: Nećemo tolerisati napade!
Kurir pre 1 satjoš 10 povezanih