Повезане вести
"Оженио бих се Карлеушом" Ђани шокирао у емисији, јавно признао фетиш: Пале ме велике жене!
Курир пре 16 минута
Радиша Трајковић Ђани у ''Амиџи шоу'' открио је да би оженио колегиницу Јелену Карлеушу да се није оженио супругом Слађом. - Оженио бих се Јеленом Карлеушом, пале ме велике жене. Слагали бисмо се као пас и мачка. Да се држимо за… »
"Да нема Слађе, женио бих њу": Ђани открио да се пали на Јелену Карлеушу, сви се питају шта ли ће му жена рећи
Мондо пре 3 сата
Радиша Трајковић Ђани познат је по томе да без задршке износи своје мишљење, а овога пута успео је да изненади и публику и госте у емисији "Амиџи шоу". Током једног од сегмената емисије, Ђани је добио питање која би његова… »
"Оженио бих Јелену Карлеушу": Ђани шокирао признањем
Нова пре 4 сати
Радиша Трајковић Ђани важи за једног од најдуховитијих певача на естради, а публику често забавља како на наступима, тако и ван сцене. Током гостовања у емисији „Амиџи шоу“, Ђани је изненадио све присутне када је открио са… »
"Оженио бих Карлеушу" Слађи се ово неће допасти: Ђани шокирао све у емисији, па признао "Пале ме велике жене"
Телеграф пре 6 сати
Певач ово први пут признао и све у студију оставио без текста. Популарни фолкер Радиша Трајковић Ђани познат је као велики шаљивџија и неко ко прави сјајну атмосферу како на наступу тако и у дружењима. Гостујући у емисји… »
Вести дана »
Министарка енергетике: МОЛ од ОФАЦ-а затражио додатни рок од 30 дана
Н1 Инфо пре 51 минутајош 26 повезаних
Полиција: Авион из Србије са 90 путника задржан на Аеродрому Тиват , у току контрола
НИН пре 46 минутајош 23 повезане
Америка и Иран покренули нове нападе, дронови погодили аеродром у Кувајту
BBC News пре 3 сатајош 31 повезана
У Крагујевцу разбијена криминална група, ухапшен организатор и више чланова због дроге и оружја
иКрагујевац пре 51 минутајош 24 повезане