Повезане вести

"Оженио бих се Карлеушом" Ђани шокирао у емисији, јавно признао фетиш: Пале ме велике жене!

"Оженио бих се Карлеушом" Ђани шокирао у емисији, јавно признао фетиш: Пале ме велике жене!

Курир пре 20 дана
Радиша Трајковић Ђани у ''Амиџи шоу'' открио је да би оженио колегиницу Јелену Карлеушу да се није оженио супругом Слађом. - Оженио бих се Јеленом Карлеушом, пале ме велике жене. Слагали бисмо се као пас и мачка. Да се држимо за… »
"Да нема Слађе, женио бих њу": Ђани открио да се пали на Јелену Карлеушу, сви се питају шта ли ће му жена рећи

"Да нема Слађе, женио бих њу": Ђани открио да се пали на Јелену Карлеушу, сви се питају шта ли ће му жена рећи

Мондо пре 20 дана
Радиша Трајковић Ђани познат је по томе да без задршке износи своје мишљење, а овога пута успео је да изненади и публику и госте у емисији "Амиџи шоу". Током једног од сегмената емисије, Ђани је добио питање која би његова… »
"Оженио бих Јелену Карлеушу": Ђани шокирао признањем

"Оженио бих Јелену Карлеушу": Ђани шокирао признањем

Нова пре 20 дана
Радиша Трајковић Ђани важи за једног од најдуховитијих певача на естради, а публику често забавља како на наступима, тако и ван сцене. Током гостовања у емисији „Амиџи шоу“, Ђани је изненадио све присутне када је открио са… »
"Оженио бих Карлеушу" Слађи се ово неће допасти: Ђани шокирао све у емисији, па признао "Пале ме велике жене"

"Оженио бих Карлеушу" Слађи се ово неће допасти: Ђани шокирао све у емисији, па признао "Пале ме велике жене"

Телеграф пре 20 дана
Певач ово први пут признао и све у студију оставио без текста. Популарни фолкер Радиша Трајковић Ђани познат је као велики шаљивџија и неко ко прави сјајну атмосферу како на наступу тако и у дружењима. Гостујући у емисји… »

Вести дана »