Povezane vesti
Sa ljubavnikom imala intimne odnose pred mužem! Varala ga pred njegovim očima, pa sa njim završila u Majamiju, a u Srbiju ne…
Kurir pre 3 sata
Dalila Dragojević stekla je veliku popularnost učešćem u rijaliti programima, gde je upoznala i svog tadašnjeg supruga Dejana Dragojevića. Ipak, njihov odnos doživeo je krah upravo pred kamerama, kada je tokom učešća u Zadruga uplovila u vezu sa Filipom… »
Oglasila se Milica Kemez. Nakon Bornih oštrih uvreda, stavila tačku na dramu: Tvrdio da je sadašnjeg dečka dovela na njihovu…
Kurir pre 9 sati
Po svemu sudeći, Bora Santana izgleda da ne može da preboli razvod od svoje bivše supruge Milice Kemez. Jutros je izneo velike uvrede i teške reči na njen račun. Zbog toga se Milica oglasila, a njeno obraćanje na društvenim mrežama izazvalo je lavinu… »
Oglasila se Milica Kemez nakon što je nju i njenog dečka izvređao Bora Santana: "Loše misle samo gori od nas"
Telegraf pre 8 sati
Iako je njihov brak okončan, čini se da Bora Santana i dalje ne uspeva da se pomiri sa krajem ljubavi sa Milica Kemez. Nekadašnji supružnici već mesecima su u centru pažnje javnosti zbog turbulentnog razvoda, a Bora gotovo svakodnevno koristi priliku da… »
Oglasila se Milica Kemez: Nakon što je Bora otkrio da je sadašnjeg dečka dovela na njihovu svadbu, iznenadila potezom: "Loše…
Blic pre 9 sati
Bora joj je prebacivao koliko je novca uložio u brak i svadbu, tražeći povraćaj svog dela. Milica je na uvrede odgovorila snažnom porukom na Instagramu, indirektno aludirajući na Borino ponašanje. Bora Santana, po svemu sudeći i dalje ne može da prežali… »
"Zoveš mi na svadbu majmuna, ja sam platio 150.000 evra" Santana kipti od besa, isprozivao bivšu: "Vratićeš..."
Telegraf pre 9 sati
U Eliti nikada ne prestaju dešavanja, a anjčešće svađe. Sada je na redu bio Bora Santana koji je pred svima napravio nevišeni skandal. U velikom besu on je isprozivao svoju bivšu suprugu Milicu Kemez. Nakon burne svađe sa učesnicama Anastasijom Brčić i… »
"Na svadbu si dovela majmuna koji te je oženio, platio sam 150.000 evra", Bora Santana zaprepastio tvrdnjama o Milici Kemez…
Blic pre 12 sati
Uputio je Milici teške uvrede i izneo šokantne optužbe o njenoj bliskosti sa Filipom Đukićem. Posebno ga je pogodilo sećanje na veliko venčanje i novac koji je uložio u taj događaj. Bora Santana napravio je neviđeni skandal kada je, usred noći, počeo na… »
"Platio sam svadbu 150.000 €, a ti dovela majmuna koji te je oženio" Bora Santana urlao usred noći! Šokirao tvrdnjama o Milici…
Kurir pre 12 sati
Bora Santana napravio je neviđeni skandal kada je, usred noći, počeo na sav glas da proziva svoju bivšu suprugu Milicu Kemez. Nakon burne svađe sa učesnicama Anastasijom Brčić i Tanjom Stijeljom Boginjom, Bora Santana se povukao u krevet, ali se tu nije… »
Vesti dana »
AFET o izveštaju o Srbiji: Svako značajno nazadovanje da se odrazi na finansijsku podršku
Radio 021 pre 6 minutajoš 37 povezanih
"SNS ekipa za specijalne zadatke": Ko su putnici kojima nije dozvoljen ulazak u Crnu Goru
N1 Info pre 1 satjoš 80 povezanih
VJT: Dvojica policijskih službenika uhapšena u istrazi ubistva u restoranu na Senjaku
N1 Info pre 46 minutajoš 88 povezanih
Aco Petrović je sa Edinom radio ''AdmiralBet ABA Talks'', oglasila se i liga
Sportske.net pre 1 satjoš 32 povezane