Povezane vesti
Maxi Pčelica – saveznik pametne kupovine
Nedeljnik 03.06.2026
Prepoznatljiva po brojnim pogodnostima koje pruža, Moj Maxi aplikacija sada svojim korisnicima donosi i novog saveznika za pametnu kupovinu – Maxi Pčelicu. Kada god se na aplikaciji pojavi Pčelica korisnike očekuje nešto pažljivo birano i vredno pažnje –… »
Maxi Pčelica – saveznik pametne kupovine
Danas 03.06.2026
Prepoznatljiva po brojnim pogodnostima koje pruža, Moj Maxi aplikacija sada svojim korisnicima donosi i novog saveznika za pametnu kupovinu – Maxi Pčelicu. Kada god se na aplikaciji pojavi Pčelica korisnike očekuje nešto pažljivo birano i vredno pažnje –… »
Maxi Pčelica - saveznik pametne kupovine
Nova 03.06.2026
Prepoznatljiva po brojnim pogodnostima koje pruža, Moj Maxi aplikacija sada svojim korisnicima donosi i novog saveznika za pametnu kupovinu – Maxi Pčelicu. Kada god se na aplikaciji pojavi Pčelica korisnike očekuje nešto pažljivo birano i vredno pažnje -… »
Vesti dana »
Mala matura za osmake koji nisu polagali u junu: Danas test iz srpskog
Insajder pre 1 satjoš 8 povezanih
Srbija danas na udaru vrućine, a večeras stiže preokret: Batut upozorava na opasne vremenske uslove
NIN pre 12 minutajoš 10 povezanih
U dve saobraćajke troje povređenih, hitna noćas intervenisala i zbog tuča, a evo ko se najčešće javljao za pomoć
Blic pre 1 satjoš 7 povezanih
Evo koliko je Vilagoš zaradila za evropsku bronzu: Bizarno pravilo će iznenaditi i nju, a to nije sve
Nova pre 12 minutajoš 13 povezanih