Povezane vesti
Novim rebalansom budžet Čačka biće uvećan za dodatnih 345 miliona dinara, evo koje su investicije u planu
Morava info pre 23 dana
ČAČAK – Novim rebalansom budžeta grada Čačka ukupni prihodi i primanja u gradskoj kasi za 2026. godinu povećani su za 345 miliona dinara, pa budžet sada iznosi 7.345.816.524 dinara, saopšteno je iz gradske uprave. Kako je objašnjeno, od ukupnog povećanja… »
Rekordan budžet za Čačak: Više od 7,3 milijarde dinara za razvoj grada
Glas Zapadne Srbije pre 23 dana
Odlukom lokalne samouprave ukupan budžet za ovu godinu povećan je na 7.345.816.524 dinara, što predstavlja rast od 345 miliona dinara u odnosu na prvobitno usvojeni plan. Prema rečima pomoćnika gradonačelnika Miloša Stevanića, dodatna sredstva biće… »
Rebalansom budžeta Čačku dodatnih 345 miliona dinara: Novac ide u kapitalne projekte
B92 pre 23 dana
Tokom poslednjih godina grad Čačak pozicionirao se kao jedan od narazvijenijih u Srbiji. Da i u narednom periodu nastavlja dodatno i ubrzano da ide napred pokazuju i poslednji podaci iz lokalne samouprave. Budžet grada Čačka nakon rebalansa skočio je na… »
Vesti dana »
Na njih su svi čekali: Dragana, Mile Kitić i Kemal u tandemu stigli poslednji na Tašmajdan, spremaju lom
Mondo pre 1 satjoš 22 povezane
Razorni zemljotresi u Venecueli: 589 mrtvih, snimci katastrofe iz vazduha
BBC News pre 3 satajoš 24 povezane
INTERVJU Aleksandar Radić: Otišao sam iz Srbije zbog pritisaka, pratili su moju maloletnu ćerku i mene, a snimke objavljivali na Informeru
Nova pre 4 satijoš 18 povezanih
Benzin u narednih sedam dana skuplji za dva dinara, cena evrodizela nepromenjena
Newsmax Balkans pre 8 satijoš 34 povezane