Povezane vesti
CAS potvrdio novčanu kaznu Meksiku, ali nema zatvaranja tribina
Sport klub 03.06.2026
Sud za sportsku arbitražu u Lozani doneo je odluku u slučaju Meksika i potvrdio deo kazne koju je Fudbalskom savezu ove zemlje izrekla FIFA, a sve zbog homofobnog i rasističkog ponašanja navijača. CAS je ukinuo meru delimičnog zatvaranja stadiona koju je… »
Meksiko kažnjen pred utakmicu sa Srbijom
Nova 03.06.2026
Sportski arbitražni sud (CAS) u Lozani potvrdio je novčane kazne koje je FIFA izrekla Fudbalskom savezu Meksika (FMF) zbog homofobnih skandiranja njihovih navijača, ali je istovremeno preinačio odluku o delimičnom zatvaranju stadiona koja je prvobitno… »
Vesti dana »
"Prošla sam pakao" prve reči Stanije Dobrojević nakon osvojenih 100.000 evra u superfinalu Elite 9! Evo kako je Maja reagovala na njenu pobedu (video)
Kurir pre 1 satjoš 19 povezanih
"Ovo mi je najveća životna pobeda" Prvi intervju Stanije Dobrojević nakon trijumfa u Eliti 9: Progovorila o incidentu s Urošem, Asminovim roditeljima i novcu od nagrade (video)
Blic pre 1 satjoš 15 povezanih
(Video) Šok u finalu Elite 9 Aneli Ahmić niko nije sačekao, briznula u plač: "Teško mi je", evo kod koga je provela noć - dotakla se Maje i Asmina
Blic pre 10 minutajoš 13 povezanih
Vreme u Srbiji: Promenljivo oblačno uz pljuskove i grmljavinu, temperatura do 33 stepena
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 9 povezanih