Povezane vesti
"Ujela me je žena na nastupu" Rada Manojlović imala sličnu situaciju koja se dogodila Đaniju, progovorila o posledicama: Možda…
Kurir pre 30 dana
Pevačici Radi Manojlović je svaki dan obeležen nastupima, kako po klubovima, tako i na privatnim proslavama. Osim toga, ona se često rade volje odaziva i humanitarnim događajima. Rada se sada našla u jednom restoranu u Beogradu gde je prisustvovala kako… »
"Ujela me žena na nastupu, htela sam da je opaučim": Rada Manojlović doživela nesvakidašnje iskustvo, pa pobesnela
Blic pre 30 dana
Pevačica nije krila koliko se šokirala scenom koja se odigrala. Radine izjave inače se često komentarišu naširoko na društvenim mrežama. Pevačica Rada Manojlović tokom cele godine vredno radi i skoro svaki dan u nedelji rezervisan je za nastupe kako u… »
Vesti dana »
Vozinja oduševio planetu potezom koji nije bio na TV-u, a onda rečima oduševio sve
Nova pre 3 minutajoš 32 povezane
Afrička selekcija je završila bajkovito učešće na Mundijalu: Argentina posle produžetaka pobedila Zelenortska Ostrva za plasman u osminu finala
Danas pre 28 minutajoš 12 povezanih
Ovo ste propustili noćas na SP: Mesi gledao sat i samo čekao kraj, Zelenortska Ostrva mu napravila pakao
Mondo pre 3 satajoš 14 povezanih
Radnik Gradske čistoće pao s kamiona tokom vožnje: Oglasili se iz Hitne pomoći nakon nesreće u Rakovici
Kurir pre 1 satjoš 6 povezanih