Povezane vesti

Neda Ukraden i Toni Bijelić IMAJU ISTORIJU! EVO U KAKVOJ SU VEZI BILI!

Neda Ukraden i Toni Bijelić IMAJU ISTORIJU! EVO U KAKVOJ SU VEZI BILI!

Svet & Skandal pre 13 sati
Muzička zvezda Neda Ukraden nedavno je gostovala u popularnoj emisiji „Amidži šou“, gde je otvoreno odgovarala na pitanja o svom životu, karijeri, ali i o odnosu sa Toni Bijelić, biznismenom i bivšim suprugom njene koleginice Dragane Mirković. Pevačica… »
"Toni mi je pomagao, tamo sam živela devedesetih" Neda Ukraden progovorila o odnosu sa bivšim mužem Dragane Mirković, ove…

"Toni mi je pomagao, tamo sam živela devedesetih" Neda Ukraden progovorila o odnosu sa bivšim mužem Dragane Mirković, ove…

Blic pre 15 sati
Toni Bijelić i njegov otac često su pomagali njoj i kolegama sa estrade prilikom boravka u Austriji, posebno oko administrativnih pitanja. Pored toga, Neda je podelila emotivne uspomene iz detinjstva i govorila o obnovi porodičnog imanja i stare kuće… »
"Uvek je bio od pomoći": Neda Ukraden progovorila o odnosu sa Tonijem Bijelićem: "Njegov tata je..."

"Uvek je bio od pomoći": Neda Ukraden progovorila o odnosu sa Tonijem Bijelićem: "Njegov tata je..."

Telegraf pre 16 sati
Pevačica Neda Ukraden gostovala je u Amidži šouu, a tom prilikom dobila je zanimljiva pitanja na koja je odgovarala. Jedno od njih ticalo se i njenog odnosa sa bivšim suprugom Dragane Mirković Tonijem Bijelićem. - Ja sam tri godine živela u Beču, od ’92… »

Vesti dana »