Povezane vesti

Netanjahu odgovorio na komentar Trampa da je lud: Predsednik SAD ga psovao u telefonskom razgovoru, evo šta kaže Bibi

Netanjahu odgovorio na komentar Trampa da je lud: Predsednik SAD ga psovao u telefonskom razgovoru, evo šta kaže Bibi

Večernje novosti pre 2 sata
IZRALSKI premijer Benjamin Netanjahu negirao je danas mogućnost raskola sa američkim predsednikom Donaldom Trampom, navodeći da možda ponekad sa njim ima "taktička neslaganja" ali da se obojica "slažu oko glavnih stvari". Foto: Marc Israel Sellem/Pool… »
Netanjahu: Iranski režim je enormno oslabljen, verujem da će pasti

Netanjahu: Iranski režim je enormno oslabljen, verujem da će pasti

Politika pre 4 sati
Izraelski premijer je naveo da sa Trampom razgovara svaka dva dana. JERUSALIM- Izraelski premijer Benjamin Netanjahu izjavio je danas da očekuje da će doći do promene režima u Iranu, jer je sadašnje rukovodstvo te zemlje prema njegovoj oceni „enormno”… »
Dolazi do promene režima u Iranu: Netanjahu najavio novu revoluciju? Šta zna?

Dolazi do promene režima u Iranu: Netanjahu najavio novu revoluciju? Šta zna?

Večernje novosti pre 3 sata
IZRAELSKI premijer Benjamin Netanjahu izjavio je danas da očekuje da će doći do promene režima u Iranu, jer je sadašnje rukovodstvo te zemlje prema njegovoj oceni "enormno" oslabljeno. Foto: Tanjug/Ronen Zvulun (POOL) - Ne možete baš sa sigurnošću… »
Netanjahu: Možda s Trampom imam taktička razmimoilaženja, slažemo se oko glavnih stvari

Netanjahu: Možda s Trampom imam taktička razmimoilaženja, slažemo se oko glavnih stvari

Insajder pre 5 sati
Izraelski premijer Benjamin Netanjahu negirao je danas mogućnost raskola sa američkim predsednikom Donaldom Trampom, navodeći da možda ponekad sa njim ima "taktička neslaganja" ali da se obojica "slažu oko glavnih stvari". Foto: Ilia Yefimovich/Pool… »
Netanjahu: Možda s Trampom imam taktička razmimoilaženja,slažemo se oko glavnih stvari

Netanjahu: Možda s Trampom imam taktička razmimoilaženja,slažemo se oko glavnih stvari

RTV pre 5 sati
BEOGRAD - Izraelski premijer Benjamin Netanjahu negirao je danas mogućnost raskola sa američkim predsednikom Donaldom Trampom, navodeći da možda ponekad sa njim ima "taktička neslaganja" ali da se obojica "slažu oko glavnih stvari". Netanjahu je u… »
Tenzije između Vašingtona i Jerusalima? Netanjahu smiruje priču

Tenzije između Vašingtona i Jerusalima? Netanjahu smiruje priču

B92 pre 5 sati
Izraelski premijer Benjamin Netanjahu poručio je da nema raskola sa Donaldom Trampom, uprkos povremenim neslaganjima i tenzijama u komunikaciji. Izraelski premijer Benjamin Netanjahu negirao je danas mogućnost raskola sa američkim predsednikom Donaldom… »

Vesti dana »