Повезане вести

Нетањаху одговорио на коментар Трампа да је луд: Председник САД га псовао у телефонском разговору, ево шта каже Биби

Нетањаху одговорио на коментар Трампа да је луд: Председник САД га псовао у телефонском разговору, ево шта каже Биби

Вечерње новости пре 20 дана
ИЗРАЛСКИ премијер Бењамин Нетањаху негирао је данас могућност раскола са америчким председником Доналдом Трампом, наводећи да можда понекад са њим има "тактичка неслагања" али да се обојица "слажу око главних ствари". Фото… »
Нетањаху: Ирански режим је енормно ослабљен, верујем да ће пасти

Нетањаху: Ирански режим је енормно ослабљен, верујем да ће пасти

Политика пре 20 дана
Израелски премијер је навео да са Трампом разговара свака два дана. ЈЕРУСАЛИМ- Израелски премијер Бењамин Нетањаху изјавио је данас да очекује да ће доћи до промене режима у Ирану, јер је садашње руководство те земље према… »
Долази до промене режима у Ирану: Нетањаху најавио нову револуцију? Шта зна?

Долази до промене режима у Ирану: Нетањаху најавио нову револуцију? Шта зна?

Вечерње новости пре 20 дана
ИЗРАЕЛСКИ премијер Бењамин Нетањаху изјавио је данас да очекује да ће доћи до промене режима у Ирану, јер је садашње руководство те земље према његовој оцени "енормно" ослабљено. Фото: Тањуг/Ронен Звулун (ПООЛ) - Не можете… »
Нетањаху: Можда с Трампом имам тактичка размимоилажења, слажемо се око главних ствари

Нетањаху: Можда с Трампом имам тактичка размимоилажења, слажемо се око главних ствари

Инсајдер пре 20 дана
Израелски премијер Бењамин Нетањаху негирао је данас могућност раскола са америчким председником Доналдом Трампом, наводећи да можда понекад са њим има "тактичка неслагања" али да се обојица "слажу око главних ствари". Фото… »
Нетањаху: Можда с Трампом имам тактичка размимоилажења,слажемо се око главних ствари

Нетањаху: Можда с Трампом имам тактичка размимоилажења,слажемо се око главних ствари

РТВ пре 20 дана
БЕОГРАД - Израелски премијер Бењамин Нетањаху негирао је данас могућност раскола са америчким председником Доналдом Трампом, наводећи да можда понекад са њим има "тактичка неслагања" али да се обојица "слажу око главних… »
Тензије између Вашингтона и Јерусалима? Нетањаху смирује причу

Тензије између Вашингтона и Јерусалима? Нетањаху смирује причу

Б92 пре 20 дана
Израелски премијер Бењамин Нетањаху поручио је да нема раскола са Доналдом Трампом, упркос повременим неслагањима и тензијама у комуникацији. Израелски премијер Бењамин Нетањаху негирао је данас могућност раскола са… »

Вести дана »