Повезане вести
"Мењам пелене, планирамо још деце" Урош Живковић сину слави 1. рођендан: "Спремио сам паре за бакшиш" (видео)
Блиц 03.06.2026
Урош је коментарисао развод пријатеља Марка Гачића, наглашавајући да су и Марко и Гога позвани на славље, али то је њихова лична одлука. Живковић жели да заштити приватност сина и детињство, али ће га подржати ако изабере… »
(Видео) Торта инспирисана морским светом, детаљи су нестварни Урош Живковић са женом приредио сину Лазару рођендан из снова…
Блиц 03.06.2026
Прослава је била весела, торта на три спрата одушевила је госте, а слављеник је био веома срећан. Поносни отац каже да му не падају тешко обавезе и да активно учествује у свакодневној бризи о детету. Певач Урош Живковић и… »
Мењам пелене, планирамо још деце: Урош Живковић прославио први рођендан Лазару - "Породица ми је важна" (фото)
Вечерње новости 03.06.2026
ПЕВАЧ Урош Живковић уприличио је прославу због рођења свог сина Лазара, а том приликом, отркио је како се сналази у улози оца. Фото: АТА Имагес/М. М Он је за ову прилику изабрао један ресторан у престоници, а декорација је… »
"Мењам пелене, планирамо још деце" Урош Живковић отворио душу колико му је породица важна: Син ме је научио да... (фото…
Курир 03.06.2026
Данас певач Урош Живковић прави велику прославу због рођења свог сина Лазара, а том приликом, отркио је како се сналази у улози оца. - Помажем око свега, мењање пелена и свега. Првих пар месеци ми је требало да се навикнем… »
Вести дана »
Данас је Преображење Господње - преображава се камен у води и дрво у гори
РТВ пре 56 минутајош 8 повезаних
На данашњи дан, 19. август: Преминула глумица Мира Ступица, одржан један од највећих митинга на којем су затражене демократске промене у Србији
Н1 Инфо пре 1 сатјош 3 повезане
Амерички разарач покварен у Тихом океану: 300 морнара без воде, хране, ВЦ-а
Радио 021 пре 6 минутајош 2 повезане
УКРАЈИНСКА КРИЗА: Лавров упозорио Лондон: Жао ми је Британије ако буде уз Украјину до самог краја
РТВ пре 56 минутајош 1 повезана