Повезане вести

"Мењам пелене, планирамо још деце" Урош Живковић сину слави 1. рођендан: "Спремио сам паре за бакшиш" (видео)

"Мењам пелене, планирамо још деце" Урош Живковић сину слави 1. рођендан: "Спремио сам паре за бакшиш" (видео)

Блиц 03.06.2026
Урош је коментарисао развод пријатеља Марка Гачића, наглашавајући да су и Марко и Гога позвани на славље, али то је њихова лична одлука. Живковић жели да заштити приватност сина и детињство, али ће га подржати ако изабере… »
(Видео) Торта инспирисана морским светом, детаљи су нестварни Урош Живковић са женом приредио сину Лазару рођендан из снова…

(Видео) Торта инспирисана морским светом, детаљи су нестварни Урош Живковић са женом приредио сину Лазару рођендан из снова…

Блиц 03.06.2026
Прослава је била весела, торта на три спрата одушевила је госте, а слављеник је био веома срећан. Поносни отац каже да му не падају тешко обавезе и да активно учествује у свакодневној бризи о детету. Певач Урош Живковић и… »
Мењам пелене, планирамо још деце: Урош Живковић прославио први рођендан Лазару - "Породица ми је важна" (фото)

Мењам пелене, планирамо још деце: Урош Живковић прославио први рођендан Лазару - "Породица ми је важна" (фото)

Вечерње новости 03.06.2026
ПЕВАЧ Урош Живковић уприличио је прославу због рођења свог сина Лазара, а том приликом, отркио је како се сналази у улози оца. Фото: АТА Имагес/М. М Он је за ову прилику изабрао један ресторан у престоници, а декорација је… »
"Мењам пелене, планирамо још деце" Урош Живковић отворио душу колико му је породица важна: Син ме је научио да... (фото…

"Мењам пелене, планирамо још деце" Урош Живковић отворио душу колико му је породица важна: Син ме је научио да... (фото…

Курир 03.06.2026
Данас певач Урош Живковић прави велику прославу због рођења свог сина Лазара, а том приликом, отркио је како се сналази у улози оца. - Помажем око свега, мењање пелена и свега. Првих пар месеци ми је требало да се навикнем… »

Вести дана »