Povezane vesti
(Video) Torta inspirisana morskim svetom, detalji su nestvarni Uroš Živković sa ženom priredio sinu Lazaru rođendan iz snova…
Blic pre 7 sati
Proslava je bila vesela, torta na tri sprata oduševila je goste, a slavljenik je bio veoma srećan. Ponosni otac kaže da mu ne padaju teško obaveze i da aktivno učestvuje u svakodnevnoj brizi o detetu. Pevač Uroš Živković i njegova žena Jovana večeras… »
Menjam pelene, planiramo još dece: Uroš Živković proslavio prvi rođendan Lazaru - "Porodica mi je važna" (foto)
Večernje novosti pre 8 sati
PEVAČ Uroš Živković upriličio je proslavu zbog rođenja svog sina Lazara, a tom prilikom, otrkio je kako se snalazi u ulozi oca. Foto: ATA Images/M. M On je za ovu priliku izabrao jedan restoran u prestonici, a dekoracija je izgledala bajkovitno. Na samom… »
"Menjam pelene, planiramo još dece" Uroš Živković sinu slavi 1. rođendan: "Spremio sam pare za bakšiš" (video)
Blic pre 11 sati
Uroš je komentarisao razvod prijatelja Marka Gačića, naglašavajući da su i Marko i Goga pozvani na slavlje, ali to je njihova lična odluka. Živković želi da zaštiti privatnost sina i detinjstvo, ali će ga podržati ako izabere javni posao u budućnosti… »
"Menjam pelene, planiramo još dece" Uroš Živković otvorio dušu koliko mu je porodica važna: Sin me je naučio da... (foto…
Kurir pre 11 sati
Danas pevač Uroš Živković pravi veliku proslavu zbog rođenja svog sina Lazara, a tom prilikom, otrkio je kako se snalazi u ulozi oca. - Pomažem oko svega, menjanje pelena i svega. Prvih par meseci mi je trebalo da se naviknem, trudim se da učestvujem u… »
Vesti dana »
"Prekid vatre SAD i Irana ostaje na snazi"! Tramp: Pregovovori vrlo dobro napreduju
Kurir pre 5 satijoš 1 povezana