Povezane vesti

(Video) Torta inspirisana morskim svetom, detalji su nestvarni Uroš Živković sa ženom priredio sinu Lazaru rođendan iz snova…

(Video) Torta inspirisana morskim svetom, detalji su nestvarni Uroš Živković sa ženom priredio sinu Lazaru rođendan iz snova…

Blic pre 7 sati
Proslava je bila vesela, torta na tri sprata oduševila je goste, a slavljenik je bio veoma srećan. Ponosni otac kaže da mu ne padaju teško obaveze i da aktivno učestvuje u svakodnevnoj brizi o detetu. Pevač Uroš Živković i njegova žena Jovana večeras… »
Menjam pelene, planiramo još dece: Uroš Živković proslavio prvi rođendan Lazaru - "Porodica mi je važna" (foto)

Menjam pelene, planiramo još dece: Uroš Živković proslavio prvi rođendan Lazaru - "Porodica mi je važna" (foto)

Večernje novosti pre 8 sati
PEVAČ Uroš Živković upriličio je proslavu zbog rođenja svog sina Lazara, a tom prilikom, otrkio je kako se snalazi u ulozi oca. Foto: ATA Images/M. M On je za ovu priliku izabrao jedan restoran u prestonici, a dekoracija je izgledala bajkovitno. Na samom… »
"Menjam pelene, planiramo još dece" Uroš Živković sinu slavi 1. rođendan: "Spremio sam pare za bakšiš" (video)

"Menjam pelene, planiramo još dece" Uroš Živković sinu slavi 1. rođendan: "Spremio sam pare za bakšiš" (video)

Blic pre 11 sati
Uroš je komentarisao razvod prijatelja Marka Gačića, naglašavajući da su i Marko i Goga pozvani na slavlje, ali to je njihova lična odluka. Živković želi da zaštiti privatnost sina i detinjstvo, ali će ga podržati ako izabere javni posao u budućnosti… »
"Menjam pelene, planiramo još dece" Uroš Živković otvorio dušu koliko mu je porodica važna: Sin me je naučio da... (foto…

"Menjam pelene, planiramo još dece" Uroš Živković otvorio dušu koliko mu je porodica važna: Sin me je naučio da... (foto…

Kurir pre 11 sati
Danas pevač Uroš Živković pravi veliku proslavu zbog rođenja svog sina Lazara, a tom prilikom, otrkio je kako se snalazi u ulozi oca. - Pomažem oko svega, menjanje pelena i svega. Prvih par meseci mi je trebalo da se naviknem, trudim se da učestvujem u… »

Vesti dana »