Povezane vesti
"Traži mi 10.000 evra!" Pevačica došla na slavlje kod Uroša Živkovića, pa otkrila da je u problemu: Progovorila o velikoj…
Kurir pre 3 sata
Pevačica Dragica Zlatić prisustvovala je danas proslavi koju je njen kolega Uroš Živković organizovao povodom rođendana svog sina Lazara. Tom prilikom razgovarala je sa predstavnicima medija o privatnom životu, ljubavi, ali i sudskom sporu sa… »
"Ostaću sama sa mačkom, kao Lepa Lukić" Dragica Zlatić u velikom problemu: "Traži mi 10.000 evra, osećam se kao kriminalac"…
Blic pre 4 sati
Osvrnula se na suđenje sa koleginicom Biljom Marković, ističući da joj je neprijatno i da nije sigurna zbog čega je tužena. Dragica sama dizajnira i šije svoju garderobu, ima mnogo odeće, ali često i poklanja stvari. Pevačica Dragica Zlatić došla je… »
"Tužila me za 10.000 evra, sramota me pred sudijom": Dragica Zlatić progovorila o drami s koleginicom
Mondo pre 3 sata
Pevačica Dragica Zlatić, koja je juče prisustvovala proslavi Joce Stefanovića i Ive Bojanović povodom rođenja sina, pojavila se danas na proslavi rođendana sina Uroša Živkovića. Došla je obučena u interesantnu mini haljinu, a potom otkrila da "radi kako… »
Vesti dana »
Nepojamni cinizam nesrećnog Picule: Uznemirujući izveštaj o Srbiji kao - austrougarski ultimatum
Sputnik pre 2 satajoš 37 povezanih
BIA upozorava Aleksandra Vučića da ne ide u Crnu Goru: "Visok rizik zbog Radoja Zvicera"
Mondo pre 11 minutajoš 82 povezane
Odbačena krivična prijava protiv trojice policijaca u slučaju Senjak - nakon odluke VJT pušteni iz Centralnog zatvora
RTS pre 41 minutajoš 90 povezanih
Oglasio se Bogdan Bogdanović povodom smrti Edina Avdića: Kapiten Srbije duboko potresen velikom tragedijom...
Kurir pre 1 satjoš 35 povezanih