Повезане вести
"Тражи ми 10.000 евра!" Певачица дошла на славље код Уроша Живковића, па открила да је у проблему: Проговорила о великој…
Курир 03.06.2026
Певачица Драгица Златић присуствовала је данас прослави коју је њен колега Урош Живковић организовао поводом рођендана свог сина Лазара. Том приликом разговарала је са представницима медија о приватном животу, љубави, али и… »
"Остаћу сама са мачком, као Лепа Лукић" Драгица Златић у великом проблему: "Тражи ми 10.000 евра, осећам се као криминалац"…
Блиц 03.06.2026
Осврнула се на суђење са колегиницом Биљом Марковић, истичући да јој је непријатно и да није сигурна због чега је тужена. Драгица сама дизајнира и шије своју гардеробу, има много одеће, али често и поклања ствари. Певачица… »
"Тужила ме за 10.000 евра, срамота ме пред судијом": Драгица Златић проговорила о драми с колегиницом
Мондо 03.06.2026
Певачица Драгица Златић, која је јуче присуствовала прослави Јоце Стефановића и Иве Бојановић поводом рођења сина, појавила се данас на прослави рођендана сина Уроша Живковића. Дошла је обучена у интересантну мини хаљину, а… »
Вести дана »
Ескалација сукоба САД и Ирана: Ваздушни удари и блокада Ормуског мореуза
Наслови.аи пре 36 минутајош 44 повезане
У Србији у мају ове године издато 4,6 одсто више грађевинских дозвола
Еуроневс пре 25 минутајош 22 повезане
Адвокат: Двојица нападача на Арсенијевића признала дело, тужилац оценио да нема кривичног дела
Бета пре 5 сатијош 14 повезаних
РХМЗ: Тропске температуре наредних дана у Нишу, за викенд освежење и невреме
Јужне вести пре 2 сатајош 32 повезане