Povezane vesti
"Soprano i ja rukovodimo mesarima" Nastavljeno suđenje Belivuku i Miljkoviću, tužilaštvo iznelo šokantne dokaze protiv klana…
Blic pre 10 sati
Na suđenju protiv kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, pročitane su poruke koje potvrđuju organizaciju i izvršenje više ubistava i trgovinu narkoticima Sud je odbio zahtev odbrane za izuzeće, a proces se nastavlja uz jake dokaze… »
"Glava se otfikari i pustiš da se cedi u korito koliko može" Jezive poruke Marka MIljkovića izvedene kao dokaz u sudu -…
Kurir pre 11 sati
"Sve smo rasterali, najbolje nam ide. Može i bolje, veruj mi, nego se bavimo i ratom i robom, na sve strane smo. Ovde Soprano ( "Skaj" nadimak Veljka Belivuka, prim.at) i ja rukovodimo mesarima, pa nemamo problema. Poslednji mesec smo makli šest komada… »
"Mutavi bio smeće, da ga nisu ubili škaljarci morali bismo mi": Miljković na Skaju pričao kako se komada telo
Telegraf pre 12 sati
"Bari čupa nokte na živo" Suđenje navodnom kriminalnom klanu Veljka Belivuka nastavljeno je u Specijalnom sudu izvođenjem dokaza sa "Skaja", u vezi sa krivičnim delom udruživanje radi vršenja krivičnih dela, a najviše su se istakle poruke koje je navodno… »
Vesti dana »
Stiže osveženje, ali ne zadugo: Za vikend ponovo toplije vreme
Glas Zaječara pre 15 minutajoš 15 povezanih
Drama na aerodromu u Tivtu, BIA savetuje Vučiću da 'ne ide u Crnu Goru'
BBC News pre 36 minutajoš 10 povezanih
BIA savetovala Vučića da ne putuje u Crnu Goru, iz bezbednosnih razloga
Glas Zaječara pre 6 minutajoš 9 povezanih
Skandal usred NBA finala! Navijač zbog Vembanjame upao na teren i prekinuo meč za titulu: Obezbeđenje ga odnelo sa parketa, čeka ga drakonska kazna! (video)
Kurir pre 26 minutajoš 15 povezanih
Udar na Trampa iz Donjeg doma Kongresa: Podržali rezoluciju o ograničavanju rata sa Iranom
Sputnik pre 31 minutajoš 12 povezanih