Povezane vesti

Mirka Vasiljević dolazi na mesto Dragane Kosjerine: Novi šok nakon vesti da RTS ukida kviz "Ja volim Srbiju"

Mirka Vasiljević dolazi na mesto Dragane Kosjerine: Novi šok nakon vesti da RTS ukida kviz "Ja volim Srbiju"

Mondo pre 7 sati
Glumica Mirka Vasiljević od septembra bi mogla da se nađe na poziciji voditeljke popularnog kviza " Ja volim Srbiju" umesto Dragane Kosjerine koja je do sada bila na toj poziciji. Prva emisija sa Mirkom je već snimljena, a glumica je otkrila kako se… »
Mirka Vasiljević će zameniti Draganu Kosjerinu, dolazi na mesto voditeljke u emisiji koju svi obožavaju: "Publika me divno…

Mirka Vasiljević će zameniti Draganu Kosjerinu, dolazi na mesto voditeljke u emisiji koju svi obožavaju: "Publika me divno…

Blic pre 9 sati
Na setu se oseća prijatno jer poznaje ekipu sa kojom je već radila na projektima poput 'Urgentni centar' i 'Dadilja sa sela'. Mirka ističe da joj je ulazak u novi projekat bio prirodan zbog prethodnog iskustva na sličnim snimanjima. Glumica Mirka… »
Da li će Mirka Vasiljević voditi kviz "Ja volim Srbiju" umesto Dragane Kosjerine? Glumica već snimila jednu emisiju

Da li će Mirka Vasiljević voditi kviz "Ja volim Srbiju" umesto Dragane Kosjerine? Glumica već snimila jednu emisiju

Nova pre 9 sati
Glumica Mirka Vasiljević mogla bi od naredne televizijske sezone da se oproba u novoj ulozi pred kamerama. Naime, postoji mogućnost da upravo ona od jeseni bude deo kviza "Ja volim Srbiju", kao novo voditeljsko lice. Kako piše Srbija Danas, jedna emisija… »
Mirka Vasiljević će zameniti Draganu Kosjerinu u emisiji koju obožava cela Srbija: Preuzima voditeljsko mesto?

Mirka Vasiljević će zameniti Draganu Kosjerinu u emisiji koju obožava cela Srbija: Preuzima voditeljsko mesto?

Telegraf pre 9 sati
Glumica Mirka Vasiljević od septembra bi mogla da preuzme vođenje popularnog kviza "Ja volim Srbiju" umesto Dragane Kosjerine, piše "Srbija Danas". Prva emisija sa Mirkom već je snimljena, a glumica je otkrila kako se snašla u novoj ulozi i kakvi su… »

Vesti dana »