Povezane vesti
Mirka Vasiljević dolazi na mesto Dragane Kosjerine: Novi šok nakon vesti da RTS ukida kviz "Ja volim Srbiju"
Mondo pre 7 sati
Glumica Mirka Vasiljević od septembra bi mogla da se nađe na poziciji voditeljke popularnog kviza " Ja volim Srbiju" umesto Dragane Kosjerine koja je do sada bila na toj poziciji. Prva emisija sa Mirkom je već snimljena, a glumica je otkrila kako se… »
Mirka Vasiljević će zameniti Draganu Kosjerinu, dolazi na mesto voditeljke u emisiji koju svi obožavaju: "Publika me divno…
Blic pre 9 sati
Na setu se oseća prijatno jer poznaje ekipu sa kojom je već radila na projektima poput 'Urgentni centar' i 'Dadilja sa sela'. Mirka ističe da joj je ulazak u novi projekat bio prirodan zbog prethodnog iskustva na sličnim snimanjima. Glumica Mirka… »
Da li će Mirka Vasiljević voditi kviz "Ja volim Srbiju" umesto Dragane Kosjerine? Glumica već snimila jednu emisiju
Nova pre 9 sati
Glumica Mirka Vasiljević mogla bi od naredne televizijske sezone da se oproba u novoj ulozi pred kamerama. Naime, postoji mogućnost da upravo ona od jeseni bude deo kviza "Ja volim Srbiju", kao novo voditeljsko lice. Kako piše Srbija Danas, jedna emisija… »
Mirka Vasiljević će zameniti Draganu Kosjerinu u emisiji koju obožava cela Srbija: Preuzima voditeljsko mesto?
Telegraf pre 9 sati
Glumica Mirka Vasiljević od septembra bi mogla da preuzme vođenje popularnog kviza "Ja volim Srbiju" umesto Dragane Kosjerine, piše "Srbija Danas". Prva emisija sa Mirkom već je snimljena, a glumica je otkrila kako se snašla u novoj ulozi i kakvi su… »
Vesti dana »
Zelenski: Pojačani udari čine Ukrajinu ravnopravnijom u pregovorima; Moskva: Napad na Sankt Peterburg teroristički čin
RTS pre 54 minutajoš 1 povezana
BLISKOISTOČNI SUKOB Predstavnički dom SAD usvojio rezoluciju za okončanje rata u Iranu
RTV pre 19 minutajoš 3 povezane