Povezane vesti

"Ćuti, znam ja tebe!" Maja Berović odbrusila Ceci! Progovorila o braku sa Alenom i prevarama, pa otkrila šta krije u telefonu…

"Ćuti, znam ja tebe!" Maja Berović odbrusila Ceci! Progovorila o braku sa Alenom i prevarama, pa otkrila šta krije u telefonu…

Blic pre 10 sati
Maja Berović je iskreno govorila o svom braku i ljubomori, ostavljajući dozu misterije o partnerovoj vernosti. Priznala je da može biti posesivna i kroz šalu je prozvala Cecu po tom pitanju. U najnovijem izdanju popularne emisije "Ceca Show", koju vodi… »
"Nahvatala me je sa drugom devojkom!" Rale šokiralo detaljima iz braka sa Cokom: "Tada me je izbacila iz kuće"

"Nahvatala me je sa drugom devojkom!" Rale šokiralo detaljima iz braka sa Cokom: "Tada me je izbacila iz kuće"

Telegraf pre 11 sati
Poznati kompozitor Goran Ratković Rale otvorio je dušu i podelio do sada nepoznate anegdote iz svoje bogate karijere, osvrnuvši se na rad sa čuvenom Marinom Tucaković, ali i na svoj privatni život. Tokom razgovora, Ceca Ražnatović je otkrila zanimljiv… »
"Žena me je tada izbacila iz kuće" Rale šokiralo detaljima iz braka sa Cokom: "Nahvatala me je sa drugom devojkom", otkrio od…

"Žena me je tada izbacila iz kuće" Rale šokiralo detaljima iz braka sa Cokom: "Nahvatala me je sa drugom devojkom", otkrio od…

Blic pre 12 sati
Rale je podelio nepoznate anegdote iz karijere i govorio o saradnji sa Marinom Tucaković, ali i o privatnom životu. Otkriveno je da je pesma 'Heroji', koju izvodi Indira Radović, inspirisana Cecinom životom. Gosti u večerašnjoj emisiji "Ceca Show" kod… »
"Čoka me uhvatila s drugom, bežao sam kroz prozor": Rale o problemima sa bivšom, a evo kako je upoznao Anu Nikolić

"Čoka me uhvatila s drugom, bežao sam kroz prozor": Rale o problemima sa bivšom, a evo kako je upoznao Anu Nikolić

Mondo pre 11 sati
Kompozitor Goran Ratković Rale, gostovao je u emisiji Cece Ražnatović, gde je otkrio koja je pesma inspirisana njenim životom, ali i druge, burne detalje iz života i karijere. - Rale je po mojoj životnoj priči napisao pesmu "Heroji" za Indiru Radović. Ja… »
"Izdržao sam dobro" Rale progovorio o burnoj vezi sa Anom Nikolić: Pogledajte šta vas večeras očekuje u Ceca Show (BLIC TV…

"Izdržao sam dobro" Rale progovorio o burnoj vezi sa Anom Nikolić: Pogledajte šta vas večeras očekuje u Ceca Show (BLIC TV…

Blic pre 22 sata
Rale će deliti zanimljive priče o saradnji sa Marinom Tucaković i nastanku poznatih hitova. Kompozitor će iskreno govoriti o prošlim nesuglasicama i turbulentnoj vezi sa Anom Nikolić. Pripremite se za još jedno uzbudljivo izdanje emisije "Ceca Show"… »

Vesti dana »