Povezane vesti
"Ćuti, znam ja tebe!" Maja Berović odbrusila Ceci! Progovorila o braku sa Alenom i prevarama, pa otkrila šta krije u telefonu…
Blic pre 20 dana
Maja Berović je iskreno govorila o svom braku i ljubomori, ostavljajući dozu misterije o partnerovoj vernosti. Priznala je da može biti posesivna i kroz šalu je prozvala Cecu po tom pitanju. U najnovijem izdanju popularne emisije "Ceca Show", koju vodi… »
"Nahvatala me je sa drugom devojkom!" Rale šokiralo detaljima iz braka sa Cokom: "Tada me je izbacila iz kuće"
Telegraf pre 20 dana
Poznati kompozitor Goran Ratković Rale otvorio je dušu i podelio do sada nepoznate anegdote iz svoje bogate karijere, osvrnuvši se na rad sa čuvenom Marinom Tucaković, ali i na svoj privatni život. Tokom razgovora, Ceca Ražnatović je otkrila zanimljiv… »
"Žena me je tada izbacila iz kuće" Rale šokiralo detaljima iz braka sa Cokom: "Nahvatala me je sa drugom devojkom", otkrio od…
Blic pre 20 dana
Rale je podelio nepoznate anegdote iz karijere i govorio o saradnji sa Marinom Tucaković, ali i o privatnom životu. Otkriveno je da je pesma 'Heroji', koju izvodi Indira Radović, inspirisana Cecinom životom. Gosti u večerašnjoj emisiji "Ceca Show" kod… »
"Čoka me uhvatila s drugom, bežao sam kroz prozor": Rale o problemima sa bivšom, a evo kako je upoznao Anu Nikolić
Mondo pre 20 dana
Kompozitor Goran Ratković Rale, gostovao je u emisiji Cece Ražnatović, gde je otkrio koja je pesma inspirisana njenim životom, ali i druge, burne detalje iz života i karijere. - Rale je po mojoj životnoj priči napisao pesmu "Heroji" za Indiru Radović. Ja… »
"Izdržao sam dobro" Rale progovorio o burnoj vezi sa Anom Nikolić: Pogledajte šta vas večeras očekuje u Ceca Show (BLIC TV…
Blic pre 21 dana
Rale će deliti zanimljive priče o saradnji sa Marinom Tucaković i nastanku poznatih hitova. Kompozitor će iskreno govoriti o prošlim nesuglasicama i turbulentnoj vezi sa Anom Nikolić. Pripremite se za još jedno uzbudljivo izdanje emisije "Ceca Show"… »
Vesti dana »
"Moj sin je bio među ugroženima, 16. marta sam podneo krivičnu prijavu": Advokat Terzić tvrdi da 15. marta nije bilo simulacije i da tužilaštvo zastrašuje građane
Nova pre 27 minutajoš 41 povezana
Direktor Srbijagasa odgovorio u Skupštini na pitanje odakle mu plata od 30.000 evra
Danas pre 2 satajoš 26 povezanih
Svi bi u zubare! Za ovih 5 fakulteta vlada najveće interesovanje na Univerzitetu u Beogradu
Telegraf pre 2 satajoš 33 povezane
Leskovac među najzagađenijim gradovima u Srbiji: Građani prošle godine više od tri meseca disali vazduh iznad dozvoljenih granica
Rešetka pre 3 satajoš 11 povezanih
MUP: Određeno zadržavanje aktivisti iz Raške, ugrozio bezbednost predsednika deljenjem sadržaja na internetu
N1 Info pre 3 satajoš 22 povezane