Povezane vesti

Olimpijakos pobedio Panatinaikos za korak ka tituli, crveno-beli šutnuli 24 penala više

Olimpijakos pobedio Panatinaikos za korak ka tituli, crveno-beli šutnuli 24 penala više

Nova pre 9 sati
Košarkaši Olimpijakosa pobedili su Panatinaikos sa 82:76 na domaćem terenu u prvom meču finalne serije grčkog prvenstva. Bio je to još jedan veoma uzbudljiv meč dva najveća grčka kluba, a Olimpijakos je opravdao ulogu favorita i nakon titule u Evroligi… »
Ergin Ataman napao srpske novinare: "Sad opet mogu da pišu da sam najgori trener"

Ergin Ataman napao srpske novinare: "Sad opet mogu da pišu da sam najgori trener"

Mondo pre 9 sati
Finalna serija košarkaškog prvenstva u Grčkoj svake godine donese mnogo uzbuđenja, a ove takmičarske godine već na samom početku je postalo burno. Olimpijakos je savladao Panatinaikos (82:76) uz mnogo tenzije, jer se ekipa Ergina Atamana vratila iz… »
Ataman „udario“ na grčke i srpske novinare, pa lupio šakom o sto

Ataman „udario“ na grčke i srpske novinare, pa lupio šakom o sto

Sport klub pre 9 sati
Olimpijakos je ostao neporažen u domaćem šampionatu i po početku finalne serije. Pirejski crveno-beli pobedili su Panatinaikos, ali Ergin Ataman, trener atinskih zelenih, smatra da rezultat ne čine najkrupniji brojevi na semaforu. „Rezultat utakmice… »
Atamanu posle poraza od Olimpijakosa krivi srpski mediji: "Pišite da sam najgori" VIDEO

Atamanu posle poraza od Olimpijakosa krivi srpski mediji: "Pišite da sam najgori" VIDEO

B92 pre 9 sati
Trener Panatinaikosa Ergin Ataman je na konferenciji za medije posle poraza od Olimpijakosa u finalnoj seriji grčkog prvenstva "udario" i na srpske medije. Košarkaši Olimpijakosa stigli su do prednosti u finalnoj seriji grčkog prvenstva, nakon što su u… »
Ataman planuo posle poraza, prozvao i Srbe: "Stalno pišu da sam najgori"

Ataman planuo posle poraza, prozvao i Srbe: "Stalno pišu da sam najgori"

Sportske.net pre 10 sati
Nije bio zadovoljan trener Panatinaikosa Ergin Ataman ishodom prvog duela finalne serije šampionata Grčke protiv Olimpijakosa, ističući da su sudije krize što su "zeleni" pali u Pireju. Novi šampion Evrope je poveo u seriji na tri dobijene utakmice, a… »
Ataman posle poraza od Olimpijakosa besneo, kritikovao i srpske medije: "Nastavite da pišete da sam najgori"

Ataman posle poraza od Olimpijakosa besneo, kritikovao i srpske medije: "Nastavite da pišete da sam najgori"

Telegraf pre 10 sati
Košarkaši Olimpijakosa poveli su u finalnoj seriji grčkog prvenstva nakon pobede protiv Panatinaikosa, a ponovo je Ergin Ataman bio nezadovoljan suđenjem, ovog puta je nekako uspeo da kritikuje i srpske medije. "Zeleni" su se vratili iz rezultatskog… »

Vesti dana »