Povezane vesti
Olimpijakos pobedio Panatinaikos za korak ka tituli, crveno-beli šutnuli 24 penala više
Nova pre 21 dana
Košarkaši Olimpijakosa pobedili su Panatinaikos sa 82:76 na domaćem terenu u prvom meču finalne serije grčkog prvenstva. Bio je to još jedan veoma uzbudljiv meč dva najveća grčka kluba, a Olimpijakos je opravdao ulogu favorita i nakon titule u Evroligi… »
Ataman „udario“ na grčke i srpske novinare, pa lupio šakom o sto
Sport klub pre 21 dana
Olimpijakos je ostao neporažen u domaćem šampionatu i po početku finalne serije. Pirejski crveno-beli pobedili su Panatinaikos, ali Ergin Ataman, trener atinskih zelenih, smatra da rezultat ne čine najkrupniji brojevi na semaforu. „Rezultat utakmice… »
Ergin Ataman napao srpske novinare: "Sad opet mogu da pišu da sam najgori trener"
Mondo pre 21 dana
Finalna serija košarkaškog prvenstva u Grčkoj svake godine donese mnogo uzbuđenja, a ove takmičarske godine već na samom početku je postalo burno. Olimpijakos je savladao Panatinaikos (82:76) uz mnogo tenzije, jer se ekipa Ergina Atamana vratila iz… »
Atamanu posle poraza od Olimpijakosa krivi srpski mediji: "Pišite da sam najgori" VIDEO
B92 pre 21 dana
Trener Panatinaikosa Ergin Ataman je na konferenciji za medije posle poraza od Olimpijakosa u finalnoj seriji grčkog prvenstva "udario" i na srpske medije. Košarkaši Olimpijakosa stigli su do prednosti u finalnoj seriji grčkog prvenstva, nakon što su u… »
Ataman planuo posle poraza, prozvao i Srbe: "Stalno pišu da sam najgori"
Sportske.net pre 21 dana
Nije bio zadovoljan trener Panatinaikosa Ergin Ataman ishodom prvog duela finalne serije šampionata Grčke protiv Olimpijakosa, ističući da su sudije krize što su "zeleni" pali u Pireju. Novi šampion Evrope je poveo u seriji na tri dobijene utakmice, a… »
Ataman posle poraza od Olimpijakosa besneo, kritikovao i srpske medije: "Nastavite da pišete da sam najgori"
Telegraf pre 21 dana
Košarkaši Olimpijakosa poveli su u finalnoj seriji grčkog prvenstva nakon pobede protiv Panatinaikosa, a ponovo je Ergin Ataman bio nezadovoljan suđenjem, ovog puta je nekako uspeo da kritikuje i srpske medije. "Zeleni" su se vratili iz rezultatskog… »
Vesti dana »
Skupština Srbije usvojila odluke o svim tačkama dnevnog reda, tu su i izmene pravosudnih zakona
Beta pre 33 minutajoš 32 povezane
Toplotni talas u Srbiji: Ekstremne temperature do 39 stepeni i povećan rizik od požara
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 43 povezane
Najmanje 164 osobe poginule u snažnim zemljotresima u Venecueli, strahuje se od većeg broja žrtava (FOTO/VIDEO)
N1 Info pre 13 minutajoš 108 povezanih
Dokle više?! Nova drama oko Irana – Taremi zadržan na aerodromu, iranski savez optužuje američke vlasti!
Hot sport pre 1 satjoš 133 povezane
Bosna i Hercegovina u nokaut fazi Mundijala: 'Neka žurka traje sedam dana'
BBC News pre 13 minutajoš 26 povezanih