Povezane vesti
Poznata Srpkinja se onesvestila ispred Hrama, nekoliko sati stajala u redu da se pokloni Pojasu Bogorodice
Telegraf 04.06.2026
Pojas Presvete Bogorodice još sutra će biti u Srbiji nakon čega će ga vratiti u manastir Vatoped na Svetoj Gori. Na hiljade vernika svakog trenutka nalazi se ispred Hrama Svetog Save, a među njima je bila i influenserka Tatjana. Tatjanu, poznatiju kao… »
Poznata Srpkinja više od pola dana čekala da vidi Bogorodičin pojas: "Onesvestila sam se ispred Hrama"
B92 04.06.2026
Pojas Presvete Bogorodice još sutra će biti u Srbiji a onda se vraća u manastir Vatoped u Svetoj Gori. Na hiljade vernika ispred Hrama Svetog Save, a među njima je bila i influenserka Tatjana. Tatjanu, poznatiju kao "mala veštica", na Instagramu prati… »
"Čekala sam 14 sati, onesvestila sam se ispred Hrama" Poznata Srpkinja više od pola dana čekala da vidi Bogorodičin pojas…
Blic 04.06.2026
Aleksa Balašević je takođe čekao 12 sati i opisao iskustvo kao nezaboravnu manifestaciju ljubavi. Patrijarh Porfirije je rekao da je produženo prisustvo pojasa zahvaljujući velikoj posvećenosti i ljubavi vernika. Pojas Presvete Bogorodice još sutra će… »
Vesti dana »
Počela sednica Skupštine Beograda: Povučene tri tačke dnevnog reda, odbornici nastavili raspravu
NIN pre 37 minutajoš 37 povezanih
Brnabić: Sednica Skupštine o poverenju Vladi biće zakazana za 27. jul
N1 Info pre 1 satjoš 15 povezanih
Eskalacija u Zalivu - Iran tvrdi da je napao američke baze, Bahrein i Kuvajt prijavili udare
RTS pre 37 minutajoš 29 povezanih
Vremenska prognoza: Hladni front doneo osveženje, razvedravanje tokom dana
Naslovi.ai pre 42 minutajoš 26 povezanih
Nove Trumpove carine izazvale kritike američkih trgovinskih partnera
SEEbiz pre 31 minutajoš 21 povezana