Povezane vesti
Poznata Srpkinja se onesvestila ispred Hrama, nekoliko sati stajala u redu da se pokloni Pojasu Bogorodice
Telegraf 04.06.2026
Pojas Presvete Bogorodice još sutra će biti u Srbiji nakon čega će ga vratiti u manastir Vatoped na Svetoj Gori. Na hiljade vernika svakog trenutka nalazi se ispred Hrama Svetog Save, a među njima je bila i influenserka Tatjana. Tatjanu, poznatiju kao… »
Poznata Srpkinja više od pola dana čekala da vidi Bogorodičin pojas: "Onesvestila sam se ispred Hrama"
B92 04.06.2026
Pojas Presvete Bogorodice još sutra će biti u Srbiji a onda se vraća u manastir Vatoped u Svetoj Gori. Na hiljade vernika ispred Hrama Svetog Save, a među njima je bila i influenserka Tatjana. Tatjanu, poznatiju kao "mala veštica", na Instagramu prati… »
"Čekala sam 14 sati, onesvestila sam se ispred Hrama" Poznata Srpkinja više od pola dana čekala da vidi Bogorodičin pojas…
Blic 04.06.2026
Aleksa Balašević je takođe čekao 12 sati i opisao iskustvo kao nezaboravnu manifestaciju ljubavi. Patrijarh Porfirije je rekao da je produženo prisustvo pojasa zahvaljujući velikoj posvećenosti i ljubavi vernika. Pojas Presvete Bogorodice još sutra će… »
Vesti dana »
Stiže miholjsko leto: Temperature do 27 stepeni, meteorolog najavio veliku promenu početkom oktobra
NIN pre 2 satajoš 20 povezanih
Zasad četvoro poginulih u ruševini zgrade u Atini, traga se dalje
Radio sto plus pre 22 minutajoš 18 povezanih
Stigla nova odluka o gorivu u Srbiji: Smanjenje akciza produženo, poznati novi iznosi koji važe do 4. oktobra
Kurir pre 1 satjoš 16 povezanih
Vučić i Putin o gasu i ostavci: Srbija obezbedila povoljnu cenu energenta
Beta pre 22 minutajoš 22 povezane