Povezane vesti
Poznata Srpkinja više od pola dana čekala da vidi Bogorodičin pojas: "Onesvestila sam se ispred Hrama"
B92 pre 2 sata
Pojas Presvete Bogorodice još sutra će biti u Srbiji a onda se vraća u manastir Vatoped u Svetoj Gori. Na hiljade vernika ispred Hrama Svetog Save, a među njima je bila i influenserka Tatjana. Tatjanu, poznatiju kao "mala veštica", na Instagramu prati… »
"Čekala sam 14 sati, onesvestila sam se ispred Hrama" Poznata Srpkinja više od pola dana čekala da vidi Bogorodičin pojas…
Blic pre 11 sati
Aleksa Balašević je takođe čekao 12 sati i opisao iskustvo kao nezaboravnu manifestaciju ljubavi. Patrijarh Porfirije je rekao da je produženo prisustvo pojasa zahvaljujući velikoj posvećenosti i ljubavi vernika. Pojas Presvete Bogorodice još sutra će… »
Poznata Stpkinja se onesvestila iapred Hrama, nekoliko sati stajala u redu da se pokloni Pojasu Bogorodice
Telegraf pre 10 sati
Pojas Presvete Bogorodice još sutra će biti u Srbiji nakon čega će ga vratiti u manastir Vatoped na Svetoj Gori. Na hiljade vernika svakog trenutka nalazi se ispred Hrama Svetog Save, a među njima je bila i influenserka Tatjana. Tatjanu, poznatiju kao… »
Vesti dana »
Vučić stigao u Tivat, učestvuje na Samitu EU – Zapadni Balkan
Nedeljnik pre 20 minutajoš 27 povezanih
Otvoreni pregovori o proširenju režima ‘Roming kao kod kuće’ na Zapadni Balkan
Biznis u regionu pre 55 minutajoš 32 povezane