Povezane vesti
Poznata Srpkinja se onesvestila ispred Hrama, nekoliko sati stajala u redu da se pokloni Pojasu Bogorodice
Telegraf 04.06.2026
Pojas Presvete Bogorodice još sutra će biti u Srbiji nakon čega će ga vratiti u manastir Vatoped na Svetoj Gori. Na hiljade vernika svakog trenutka nalazi se ispred Hrama Svetog Save, a među njima je bila i influenserka Tatjana. Tatjanu, poznatiju kao… »
Poznata Srpkinja više od pola dana čekala da vidi Bogorodičin pojas: "Onesvestila sam se ispred Hrama"
B92 04.06.2026
Pojas Presvete Bogorodice još sutra će biti u Srbiji a onda se vraća u manastir Vatoped u Svetoj Gori. Na hiljade vernika ispred Hrama Svetog Save, a među njima je bila i influenserka Tatjana. Tatjanu, poznatiju kao "mala veštica", na Instagramu prati… »
"Čekala sam 14 sati, onesvestila sam se ispred Hrama" Poznata Srpkinja više od pola dana čekala da vidi Bogorodičin pojas…
Blic 04.06.2026
Aleksa Balašević je takođe čekao 12 sati i opisao iskustvo kao nezaboravnu manifestaciju ljubavi. Patrijarh Porfirije je rekao da je produženo prisustvo pojasa zahvaljujući velikoj posvećenosti i ljubavi vernika. Pojas Presvete Bogorodice još sutra će… »
Vesti dana »
Snažan zemljotres magnitude 7,7 pogodio Indoneziju, broj poginulih porastao na 38
RTV pre 47 minutajoš 51 povezana
Požari u regionu ne jenjavaju: Najteže kod Herceg Novog, vatra preti kućama, angažovane brojne letelice
NIN pre 17 minutajoš 20 povezanih
Stanje na putevima: Vrhunac avgustovskog saobraćaja, vozačima se savetuje dodatni oprez
Glas Zaječara pre 2 satajoš 13 povezanih
Teheran ne popušta: Bagei na Trampove pretnje odgovorio citatom Dostojevskog
Politika pre 32 minutajoš 16 povezanih
Mađarske vlasti potopaju dve barže na Dunavu kod nuklearne centrale, da podignu nivo reke
Beta pre 1 satjoš 12 povezanih