Povezane vesti
Prvo pojavljivanje posle ugradnje stenta! Pevačica otkrila kroz kakvu agoniju prolazi: "Čeka me novi zahvat, plašim se"
Kurir pre 9 sati
Pevačica Marina Cvetković, poznatija kao Mahrina, pre desetak dana podvrgnuta je intervenciji na bubregu tokom koje joj je ugrađen stent. Sinoć se pojavila na jednom rođendanskom slavlju, što je ujedno bilo njeno prvo javno pojavljivanje nakon boravka u… »
Pevačici (29) hitno ugradili stent, ona se noćas pojavila 10 dana nakon operacije: “Moraće još jedna…”
Telegraf pre 10 sati
Pevačica Marina Cvetković (29), poznatija kao Mahrina, imala je intervenciju na srcu pre 10ak dana kada joj je ugrađen stent. Ona se sinoć pojavila na jednom rođendanu, a to joj je uredno bio i prvi put u javnosti nakon hospitalizacije. Mahrina je… »
"Ugrađen mi je stent pre 10 dana" Pevačica (29) u javnosti prvi put nakon intervencije na srcu: "Čeka me još jedna operacija"…
Blic pre 10 sati
Do zdravstvenih problema došlo je tokom odmora na Kipru zbog kamena u bubregu, što je zahtevalo hitnu medicinsku intervenciju. Mahrina mora na još jednu operaciju 24. juna jer prethodna intervencija nije bila u potpunosti uspešna. Pevačica Marina… »
Vesti dana »
(Foto) Makron na Cetinju, dočekao ga Milatović: "Crna Gora da bude posvećena EU reformama, ima podršku Francuske"
Newsmax Balkans pre 35 minutajoš 53 povezane
(Foto/vidio) Izborna konvencija Srpske liste u Leposaviću: "Mi smo poslednja linija odbrane svih Srba na Kosovu"
Newsmax Balkans pre 35 minutajoš 32 povezane
UKRAJINSKA KRIZA - U ukrajinskim napadima na Krim najmanje 4 žrtve; Mađarsko "da" Ukrajini za EU
RTV pre 30 minutajoš 29 povezanih