Povezane vesti

"Malo mi je mojih zdravstvenih problema... E, majko moja..." Edin Avdić je pred smrt izgovorio ovo pred kamerama: Reči koje…

"Malo mi je mojih zdravstvenih problema... E, majko moja..." Edin Avdić je pred smrt izgovorio ovo pred kamerama: Reči koje…

Kurir pre 5 sati
Edin Avdić, jedan od najpoznatijih regionalnih novinara i komentatora, iznenada je preminuo u 47. godini. On je umro u Beogradu, od posledica iznenadnih srčanih problema, a uoči tragedije u svom poslednjem podkastu "Udvajanje", koji je vodio sa… »
Potresne reči saradnika o Edinu Avdiću nakon njegove smrti: "Kakav je bio kada se ugase kamere..."

Potresne reči saradnika o Edinu Avdiću nakon njegove smrti: "Kakav je bio kada se ugase kamere..."

Telegraf pre 6 sati
Poznati regionalni sportski novinar Edin Avdić preminuo je u 47. godini, a smrt jednog od najboljih sportskih komentatora šokirala je i duboko potresla region. O tome kakav je Edin Avdić bio najbolje je objasnio njegov saradnik i prijatelj Miloš… »
"Malo mi je mojih zdravstvenih problema": Edin Avdić je dan pre smrti ovo izgovorio pred kamerama

"Malo mi je mojih zdravstvenih problema": Edin Avdić je dan pre smrti ovo izgovorio pred kamerama

Telegraf pre 6 sati
Čitava košarkaška javnost je zanemela posle užasne vesti da je u 47. godini života preminuo Edin Avdić, najbolji košarkaški komentator sa prostora bivše Jugoslavije i novinar koji je živeo za ovaj sport. Od ovog večito nasmejanog Sarajlije oprostili su… »
Zlosutno proročanstvo Edina Avdića! Samo nekoliko dana pre smrti uživo u programu priznao ovo

Zlosutno proročanstvo Edina Avdića! Samo nekoliko dana pre smrti uživo u programu priznao ovo

Večernje novosti pre 10 sati
PLAČE Bosna i Hercegovina, plače ceo region! FOTO: Printskrin/YouTube/X&Os CHAT Smrt Edina Avdića je svima teško pala. Pre samo nekoliko dana uradio je podkast koji je "zapalio" svet košarke, a onda je u sredu stigla strašna vest. Poznatog komentatora… »
Ovaj detalj niko nije znao! Edin Avdić je bio zet poznatog glumca iz "Igre sudbine"

Ovaj detalj niko nije znao! Edin Avdić je bio zet poznatog glumca iz "Igre sudbine"

Večernje novosti pre 11 sati
VEST da je Edin Avdić preminuo juče u Beogradu rastužila je ceo Balkan. FOTO: Printskrin/YouTube/X&Os CHAT Radi se o jednom od najboljih sportskih komentatora, ne samo današnjice već koji se uopšte pojavio na ovim prostorima. Inače, malo se znalo o… »

Vesti dana »