Povezane vesti
"Malo mi je mojih zdravstvenih problema... E, majko moja..." Edin Avdić je pred smrt izgovorio ovo pred kamerama: Reči koje…
Kurir pre 5 sati
Edin Avdić, jedan od najpoznatijih regionalnih novinara i komentatora, iznenada je preminuo u 47. godini. On je umro u Beogradu, od posledica iznenadnih srčanih problema, a uoči tragedije u svom poslednjem podkastu "Udvajanje", koji je vodio sa… »
Potresne reči saradnika o Edinu Avdiću nakon njegove smrti: "Kakav je bio kada se ugase kamere..."
Telegraf pre 6 sati
Poznati regionalni sportski novinar Edin Avdić preminuo je u 47. godini, a smrt jednog od najboljih sportskih komentatora šokirala je i duboko potresla region. O tome kakav je Edin Avdić bio najbolje je objasnio njegov saradnik i prijatelj Miloš… »
"Malo mi je mojih zdravstvenih problema": Edin Avdić je dan pre smrti ovo izgovorio pred kamerama
Telegraf pre 6 sati
Čitava košarkaška javnost je zanemela posle užasne vesti da je u 47. godini života preminuo Edin Avdić, najbolji košarkaški komentator sa prostora bivše Jugoslavije i novinar koji je živeo za ovaj sport. Od ovog večito nasmejanog Sarajlije oprostili su… »
Zlosutno proročanstvo Edina Avdića! Samo nekoliko dana pre smrti uživo u programu priznao ovo
Večernje novosti pre 10 sati
PLAČE Bosna i Hercegovina, plače ceo region! FOTO: Printskrin/YouTube/X&Os CHAT Smrt Edina Avdića je svima teško pala. Pre samo nekoliko dana uradio je podkast koji je "zapalio" svet košarke, a onda je u sredu stigla strašna vest. Poznatog komentatora… »
Ovaj detalj niko nije znao! Edin Avdić je bio zet poznatog glumca iz "Igre sudbine"
Večernje novosti pre 11 sati
VEST da je Edin Avdić preminuo juče u Beogradu rastužila je ceo Balkan. FOTO: Printskrin/YouTube/X&Os CHAT Radi se o jednom od najboljih sportskih komentatora, ne samo današnjice već koji se uopšte pojavio na ovim prostorima. Inače, malo se znalo o… »
Vesti dana »
Merc i Makron u Tivtu pokreću inicijativu za postepeni prijem Zapadnog Balkana u EU
Insajder pre 1 satjoš 53 povezane
„Umesto o samitu EU i Zapadnog Balkana, pričamo o krizi koja odgovara Vučiću”, kaže Bojana Selaković iz Nacionalnog konventa o EU
Mašina pre 1 satjoš 27 povezanih
Predizborna konvencija Srpske liste u Leposaviću: Sačuvajmo srpski narod na Kosovu
Blic pre 1 satjoš 32 povezane
IAEA zabrinuta zbog napada u blizini Zaporoške nuklearne elektrane
NIN pre 40 minutajoš 29 povezanih