Povezane vesti

(FOTO) Posle deset godina, Ana Ivanović na Rolan Garosu!

(FOTO) Posle deset godina, Ana Ivanović na Rolan Garosu!

Sport klub pre 48 minuta
„Mnogo je čudan osećaj što se vraćam, ali se radujem. U pitanju je samo dubl, ali radujem se što ću videti ljude koje znam od ranije i što ću ponovo zaigrati na šljaci“, rekla je Ana Ivanović srpskim novinarima na trgu Konkord u sredu. Dan kasnije, na… »
Ana Ivanović se vratila FOTO

Ana Ivanović se vratila FOTO

B92 pre 48 minuta
Nekadašnja srpska teniserka Ana Ivanović učestvuje na turniru legendi na Rolan Garosu. Ana je na stadionu "Simon Matje" igrala u paru sa Tatjanom Golovin. Rivalke su im Martina Hingis i Lucija Šafaržova. Rezultat je na kraju bio 6:4 i 6:3 za… »
Ana Ivanović se vratila na teniski teren, ali upisala poraz protiv legendarne Martine Hingis

Ana Ivanović se vratila na teniski teren, ali upisala poraz protiv legendarne Martine Hingis

Telegraf pre 1 sat
Ana Ivanović vratila se na teren posle dugo vremena, ovog puta u revijalnom meču legendi na Rolan Garosu, ali ipak nije uspela da upiše pobedu. Nekadašnja srpska teniserka je u paru sa Tatjanom Golovin izgubila od Martine Hingis i Lusi Safarove… »
Ana Ivanović posle 10 godina na terenu Rolan Garosa: Za nju kao da je vreme stalo, oduševljeno joj aplaudirali

Ana Ivanović posle 10 godina na terenu Rolan Garosa: Za nju kao da je vreme stalo, oduševljeno joj aplaudirali

Nova pre 1 sat
Ana Ivanović je posle 10 godina izašla na terene Rolan Garosa i oduševila sve navijače. U dublu sa Tatjanom Golovin je igrala u okviru turnira legendi protiv Martine Hingis i Lucije Safarove, a u jednom momentu je igrala simultanku. Ispaljivala je iz sve… »
Ana Ivanović: Radujem se što ću ponovo da igram! Poznata srpska teniserka iznenadila srpske novinare na Rolan Garosu

Ana Ivanović: Radujem se što ću ponovo da igram! Poznata srpska teniserka iznenadila srpske novinare na Rolan Garosu

Večernje novosti pre 4 sati
Dobro poznato lice na Rolan Garosu. Ana Ivanović igra danas na turniru legendi, u paru s Tatjanom Golovinom, protiv para Hingis – Safarova. Novosti - Mnogo je čudan osećaj što se vraćam, ali radujem se. Radi se samo o dublu, ali radujem se što ću videti… »
Venus: Bila bi tragedija za tenis da Arina prestane da igra

Venus: Bila bi tragedija za tenis da Arina prestane da igra

Sport klub pre 4 sati
Nestvaran poraz koji je juče u četvrtfinalu doživela Arina Sabalenka još odzvanja svodovima Rolan Garosa. Najbolja teniserka sveta je servirala za pobedu protiv Dijane Šnajder, broja 23, vodila sa 5:3 u drugom setu, a onda je izgubila sve gemove do kraja… »
"Čudan je osećaj, ali..." Ana Ivanović izašla pred srpske medije, pa otvorila dušu!

"Čudan je osećaj, ali..." Ana Ivanović izašla pred srpske medije, pa otvorila dušu!

Kurir pre 6 sati
Nekadašnja svetska teniserka broj 1 u godini kada je osvojila svoj jedini Grend Slem u Parizu (2008.) i igrala finale Australijan Opena, nezvanično najlepša profesionalna teniserka svih vremena Ana Ivanović vratila se u “grad svetlosti” radi učestovanja… »
Ana o Novaku: "Nije voleo šljaku, ali sigurna sam..."

Ana o Novaku: "Nije voleo šljaku, ali sigurna sam..."

B92 pre 6 sati
Nekadašnja srpska teniserka Ana Ivanović razgovarala je u Parizu sa srpskim medijima. Ivanovićeva je došla da isprati turnir, koji je 2008. godine i osvojila. Mnogo je iznenađenja na ovom turniru, Sabalenka je eliminisana u međuvremenu. Kako tebi… »
"Svaka država prolazi kroz oscilacije i menjanje": Ana Ivanović posle toliko godina progovorila za srpske medije, prognozirala…

"Svaka država prolazi kroz oscilacije i menjanje": Ana Ivanović posle toliko godina progovorila za srpske medije, prognozirala…

Nova pre 6 sati
Ana Ivanović, nekada najbolja teniserka planete, posle nekoliko godina govorila je za srpske medije i govorila o tome koliko joj tenis nedostaje. Dijana Šnajder je priredila jedno od najvećih iznenađenja ovog Rolan Garosa (a bilo ih je sijaset), slavila… »
Ana Ivanović stigla na Rolan Garos, pa poručila: "Mislim da Novak može do 25. Grend slema, znam da možda..."

Ana Ivanović stigla na Rolan Garos, pa poručila: "Mislim da Novak može do 25. Grend slema, znam da možda..."

Telegraf pre 6 sati
Mnogo iznenađenja na Rolan Garosu - nema Alkaraza i Sinera, nema Ðokovića, nema više ni Sabalenke, ali ima bivše šampionke Ane Ivanović koja je stigla u Pariz! U razgovoru sa srpskim novinarima u glavnog gradu Francuske, prokomentarisala je prvo poraz… »
Ana sa srpskim novinarima: Nisam previše gledala mečeve

Ana sa srpskim novinarima: Nisam previše gledala mečeve

Sport klub pre 8 sati
Nekadašnja šampionka Rolan Garosa Ana Ivanović smatra da je eliminacija Arine Sabalenke dodatno otvorila borbu za titulu u Parizu, a veruje i da Novak Đoković ima realne šanse da stigne do rekordnog 25. grend slem trofeja. U razgovoru sa srpskim… »

Vesti dana »