Povezane vesti
"Muki i ja smo zakasnili za svadbu": Tanja Savić iskreno o planovima sa 11 godina mlađim
Nova pre 5 sati
Pevačica Tanja Savić sinoć se pojavila na jednoj rođendanskoj proslavi u društvu verenika Mukija Bešića. Tanja trenutno sabira utiske sa koncerta u Zagrebu, kome je prethodilo gostovanje na oproštajnom nastupu Lepe Lukić u Beogradu. Kako kaže pevačica… »
"Zakasnili smo za svadbu" Tanja Savić otvorila dušu o odnosu sa verenikom, pa progovorila o problemima javnog posla: Možda ja…
Kurir pre 6 sati
Pred sinoćni nastup, pevačica Tanja Savić je stala pred okupljene medije, među kojima je bio i Kurir, pa progovorila o svom ljubavnom životu, poslu, ali i pritiscima sa kojima se nose poznate ličnosti. Ona je, najpre, počela priču o poslu, iznevši svoje… »
„Možda i ja imam neki poremećaj”: Tanja Savić na ivici suza zbog Mine Kostić, pa progovorila o Mukiju
Telegraf pre 6 sati
Pevačica Tanja Savić nastupila je sinoć u Nacionalnoj klasi, a pred sam nastup na koji je stigla sa Mukijem, prokomentarisala je aktuelne teme, svadbu i stanje Mine Kostić. Na početku je otkrila kako se oseća pred nastup. - Raspoloženje je standardno… »
"Zakasnili smo Muki i ja za svadbu" Tanja Savić o odnosu sa verenikom, prokomentarisala i Minu Kostić: "Možda i ja imam neki…
Blic pre 8 sati
Istakla je emotivan susret sa Lepom Lukić na koncertu i zadovoljstvo što su prisustvovali mnogi kolege. Naglasila je da joj papir nije važan u vezi sa verenikom Mukijem, već mir i sreća u odnosu. Pevačica Tanja Savić prokomentarisala je pred večerašnji… »
Vesti dana »
Prvi snimak srušenog aviona u Hrvatskoj! Pogledajte ostatke letelice koja se prepolovila kod Medulina: Četiri osobe na mestu mrtve nakon jezivog pada (video)
Kurir pre 28 minutajoš 28 povezanih
Autobus gradskog prevoza u Beogradu sinoć učestvovao u lančanom sudaru nakon što je vozaču pozlilo
Beta pre 4 satijoš 31 povezana
Savet Evropske unije odobrio pregovore sa Zapadnim Balkanom o ukidanju rominga
Insajder pre 1 satjoš 21 povezana
Đedović Handanović: MOL veruje u pozitivan ishod pregovora o NIS-u
Biznis.rs pre 4 satijoš 22 povezane