Povezane vesti

"Čekala sam 14 h, onesvestila sam se": Poznata Srpkinja više od pola dana stajala u redu ispred Hrama Svetog Save

"Čekala sam 14 h, onesvestila sam se": Poznata Srpkinja više od pola dana stajala u redu ispred Hrama Svetog Save

Mondo pre 2 sata
Časni pojas Presvete Bogorodice još sutra će biti izložen u Hramu Svetog Save u Beogradu, nakon čega će biti vraćen u manastir Vatoped na Svetoj Gori. Zbog ove velike svetinje, danima se ispred hrama stvaraju ogromni redovi, a hiljade vernika strpljivo… »
"Čekala sam 14 sati, onesvestila sam se ispred Hrama", poznata Srpkinja više od pola dana čekala da vidi Bogorodičin pojas

"Čekala sam 14 sati, onesvestila sam se ispred Hrama", poznata Srpkinja više od pola dana čekala da vidi Bogorodičin pojas

Kurir pre 3 sata
Časni pojas Presvete Bogorodice još sutra će biti izložen u Hramu Svetog Save u Beogradu, nakon čega će biti vraćen u manastir Vatoped na Svetoj Gori. Zbog ove velike svetinje, danima se ispred hrama stvaraju ogromni redovi, a hiljade vernika strpljivo… »
Šok i neverica! Dragan Stanković celiva Pojas Presvete Bogorodice sa novom devojkom, a na mrežama drži slike sa Jovanom…

Šok i neverica! Dragan Stanković celiva Pojas Presvete Bogorodice sa novom devojkom, a na mrežama drži slike sa Jovanom…

Blic pre 4 sati
Hiljade vernika, uključujući poznate ličnosti, čekaju satima ispred Hrama da se poklone svetinji. Dragan je iskustvo iz Hrama podelio na Instagramu uz poruku da su porodica, vera i ljubav osnova svega. Bivši dečko Jovane Jeremić, Dragan Stanković… »
"Vera, porodica i ljubav" Aca Sofronijević podelio emotivne kadrove iz Hrama: Harmonikaš sa suprugom i bebom od dva meseca…

"Vera, porodica i ljubav" Aca Sofronijević podelio emotivne kadrove iz Hrama: Harmonikaš sa suprugom i bebom od dva meseca…

Kurir pre 4 sati
Mnoge javne ličnosti su ovih dana pristizale u Hram Svetog Save kako bi se poklonili pred Pojasom Presvete Bogorodice, a jedan od njih bio je i Aca Sofronijević. Poznati harmonikaš je zajedno sa svojom suprugom Kosanom i ćerkom Tarom došao da vidi… »
Sofronijević odveo ćerkicu od 2 meseca i ženu u Hram Svetog Save, pa čekao nekoliko sati da se pokloni

Sofronijević odveo ćerkicu od 2 meseca i ženu u Hram Svetog Save, pa čekao nekoliko sati da se pokloni

Telegraf pre 4 sati
Aca Sofronijević sa suprugom Kosanom i bebom Tarom, koja ima samo dva meseca, zajedno sa ostalim vernicima, stajao je u redu i čekao da se u Hramu Svetog Save pokloni Časnom Pojasu Presvete Bogorodice. Aca je na Instagramu podelio sliku iz Hrama. On je… »
(Foto) Aca Sofronijević sa ćerkom od 2 meseca čekao u redu poklonio se pojasu Presvete Bogorodice, a tu je i njegova žena…

(Foto) Aca Sofronijević sa ćerkom od 2 meseca čekao u redu poklonio se pojasu Presvete Bogorodice, a tu je i njegova žena…

Blic pre 5 sati
Aca je izjavio da su vera, porodica i ljubav sve što im je potrebno u životu. Govorio je emotivno o rođenju ćerke, ističući koliko je bio srećan i dirnut tim trenutkom. Aca Sofronijević sa suprugom Kosanom i bebom Tarom, koja ima samo dva meseca, zajedno… »

Vesti dana »