Povezane vesti
"Čekala sam 14 h, onesvestila sam se": Poznata Srpkinja više od pola dana stajala u redu ispred Hrama Svetog Save
Mondo pre 2 sata
Časni pojas Presvete Bogorodice još sutra će biti izložen u Hramu Svetog Save u Beogradu, nakon čega će biti vraćen u manastir Vatoped na Svetoj Gori. Zbog ove velike svetinje, danima se ispred hrama stvaraju ogromni redovi, a hiljade vernika strpljivo… »
"Čekala sam 14 sati, onesvestila sam se ispred Hrama", poznata Srpkinja više od pola dana čekala da vidi Bogorodičin pojas
Kurir pre 3 sata
Časni pojas Presvete Bogorodice još sutra će biti izložen u Hramu Svetog Save u Beogradu, nakon čega će biti vraćen u manastir Vatoped na Svetoj Gori. Zbog ove velike svetinje, danima se ispred hrama stvaraju ogromni redovi, a hiljade vernika strpljivo… »
Šok i neverica! Dragan Stanković celiva Pojas Presvete Bogorodice sa novom devojkom, a na mrežama drži slike sa Jovanom…
Blic pre 4 sati
Hiljade vernika, uključujući poznate ličnosti, čekaju satima ispred Hrama da se poklone svetinji. Dragan je iskustvo iz Hrama podelio na Instagramu uz poruku da su porodica, vera i ljubav osnova svega. Bivši dečko Jovane Jeremić, Dragan Stanković… »
"Vera, porodica i ljubav" Aca Sofronijević podelio emotivne kadrove iz Hrama: Harmonikaš sa suprugom i bebom od dva meseca…
Kurir pre 4 sati
Mnoge javne ličnosti su ovih dana pristizale u Hram Svetog Save kako bi se poklonili pred Pojasom Presvete Bogorodice, a jedan od njih bio je i Aca Sofronijević. Poznati harmonikaš je zajedno sa svojom suprugom Kosanom i ćerkom Tarom došao da vidi… »
Sofronijević odveo ćerkicu od 2 meseca i ženu u Hram Svetog Save, pa čekao nekoliko sati da se pokloni
Telegraf pre 4 sati
Aca Sofronijević sa suprugom Kosanom i bebom Tarom, koja ima samo dva meseca, zajedno sa ostalim vernicima, stajao je u redu i čekao da se u Hramu Svetog Save pokloni Časnom Pojasu Presvete Bogorodice. Aca je na Instagramu podelio sliku iz Hrama. On je… »
(Foto) Aca Sofronijević sa ćerkom od 2 meseca čekao u redu poklonio se pojasu Presvete Bogorodice, a tu je i njegova žena…
Blic pre 5 sati
Aca je izjavio da su vera, porodica i ljubav sve što im je potrebno u životu. Govorio je emotivno o rođenju ćerke, ističući koliko je bio srećan i dirnut tim trenutkom. Aca Sofronijević sa suprugom Kosanom i bebom Tarom, koja ima samo dva meseca, zajedno… »
Vesti dana »
Pojačane kontrole putnika pri ulasku iz Crne Gore u Srbiju, bez zvaničnog objašnjenja
Jugmedia pre 39 minutajoš 30 povezanih
GSP: "Saobraćajna nesreća na mostu posledica zdravstvenog stanja vozača, ali i nepoštovanja internih propisa
B92 pre 1 satjoš 31 povezana
Savet EU odobrio otvaranje pojedinačnih pregovora o ukidanju rominga - i Srbija na listi
N1 Info pre 4 minutajoš 19 povezanih
Đedović Handanović: MOL veruje u pozitivan ishod pregovora o NIS-u
Biznis.rs pre 3 satajoš 22 povezane