Povezane vesti
"Pitajte Tonija da li sam mu se sviđala": Neda Ukraden o bliskom odnosu sa Draganinim bivšim mužem
Mondo pre 28 dana
Pevačica Neda Ukraden (75) je u emisiji Ognjena Admižića progovorila o bliskom odnosu sa biznismenom Tonijem Bijelićem (63), bivšem mužu njene koleginice Dragane Mirković. Toni je Nedi mnogo pomogao pre nego što je stupio u brak sa Draganom, o čemu se… »
"Pitajte Tonija da li sam mu se sviđala više nego što je to normalno" Neda Ukraden o bliskom odnosu sa Draganinim bivšim…
Blic pre 28 dana
Toni Bijelić joj je često pomagao, naročito oko administrativnih pitanja dok je živela u Beču devedesetih godina. Istakla je da joj je pažnja godila i smatra to komplimentom. Pevačica Neda Ukraden je u emisiji Ognjena Admižića progovorila o bliskom… »
Vesti dana »
Oglasio se fudbaler zbog kog je Hrvatska ostala bez gola u 103. minutu! Postao tragičar u drami kakva se ne pamti, pa otkrio sve detalje: "Pitao sam sudiju..."
Kurir pre 27 minutajoš 21 povezana
Kako je čip izbacio Hrvatsku sa Svetskog prvenstva? Počeli da slave, pa hladan tuš
Mondo pre 27 minutajoš 21 povezana
Da li ćemo se konačno naspavati: Detaljna prognoza za vikend: Jutra sveža, negde tek 11 stepni i kiša, a evo da li ćemo popodne moći na kupanje i sunčanje
Blic pre 1 satjoš 6 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: Pomak u pregovorima Vašingtona i Teherana; Iran se sprema za sahranu Alija Hamneija
RTV pre 33 minutajoš 1 povezana
Na današnji dan, 3. jul: Jugoslovenski košarkaši postali evropski šampioni, umro Džim Morison...
N1 Info pre 42 minutajoš 2 povezane