Povezane vesti

Tramp potvrdio da je Netanjahua nazvao ludim: "Da nije mene, Izrael ne bi postojao"

Tramp potvrdio da je Netanjahua nazvao ludim: "Da nije mene, Izrael ne bi postojao"

Radio 021 pre 2 sata
Američki predsednik Donald Tramp potvrdio je da je tokom telefonskog razgovora sa izraelskim premijerom Benjaminom Netanjahuom upotrebio teške reči i nazvao ga "ludim", zbog nastavka borbi u Libanu. Tramp je oštre reči uputio Netanjahuu u trenutku kada… »
Tramp potvrdio da je Netanjahua nazvao "je**no ludim" u telefonskom razgovoru: "Iznervirao me"

Tramp potvrdio da je Netanjahua nazvao "je**no ludim" u telefonskom razgovoru: "Iznervirao me"

Nova pre 4 sati
Američki predsednik Donald Tramp potvrdio je da je tokom telefonskog razgovora sa izraelskim premijerom Benjaminom Netanjahuom upotrebio teške reči i nazvao ga „ludim“, zbog nastavka borbi u Libanu u trenutku kada su Sjedinjene Države pokušavale da… »
Trampov 'ludi' razgovor sa Netanjahuom zakomplikovao pregovore sa Iranom

BBC News pre 5 sati
Netanjahu odbacuje glasine o zahlađenju odnosa sa Trampom, ali nije prvi put da njegovi potezi izazivaju frustracije u Vašingtonu. Američki predsednik Donald Tramp još jedan je šef Bele kuće koji je ušao u sukob sa izraelskim premijerom Benjaminom… »

NIN pre 5 sati
Američki predsednik Donald Tramp još jedan je šef Bele kuće koji je ušao u sukob sa izraelskim premijerom Benjaminom Netanjahuom, posle navodnog spora oko izraelskih vojnih akcija u Libanu koje su dovele u pitanje američke diplomatske napore u… »

Radio 021 pre 5 sati
Netanjahu odbacuje glasine o zahlađenju odnosa sa Trampom, ali nije prvi put da njegovi potezi izazivaju frustracije u Vašingtonu. Getty Images Uprkos brojnim javnim nesuglasicama, Netanjahu je više puta nazvao Trampa 'najvećim prijateljem Izraela'… »
Trampov ‘ludi’ razgovor sa Netanjahuom zakomplikovao pregovore sa Iranom

Danas pre 5 sati
Američki predsednik Donald Tramp još jedan je šef Bele kuće koji je ušao u sukob sa izraelskim premijerom Benjaminom Netanjahuom, posle navodnog spora oko izraelskih vojnih akcija u Libanu koje su dovele u pitanje američke diplomatske napore u… »

Južne vesti pre 5 sati
Getty Images Uprkos brojnim javnim nesuglasicama, Netanjahu je više puta nazvao Trampa ‘najvećim prijateljem Izraela’ Američki predsednik Donald Tramp još jedan je šef Bele kuće koji je ušao u sukob sa izraelskim premijerom Benjaminom Netanjahuom, posle… »

Vesti dana »