Povezane vesti
Gastarbajter planirao da zaradi bogatstvo u Nemačkoj pa ostao bez dinara u džepu! Balkanci ga javno ismejali: "Vrati se kući…
Blic pre 24 dana
Radnik sa Balkana u Nemačkoj priznao da ni posle četiri godine rada ne uspeva da uštedi novac Njegova objava izazvala je veliku raspravu na društvenim mrežama Među iseljenicima sa Balkana koji žive i rade u Nemačkoj rasplamsala se burna rasprava nakon… »
Ispovest radnika u Nemačkoj isprovocirala Balkance: Imam platu 3.000 evra i za 4 godine nisam uštedeo ni cent
Nova pre 24 dana
"Radim u Nemačkoj već četiri godine i imam oko 3.000 evra neto. Mislio sam da ću do sada uštedeti ozbiljan novac, a na računu skoro ništa." Objava jednog radnika iz Nemačke izazvala je veliku raspravu među iseljenicima sa Balkana nakon što je priznao da… »
Vesti dana »
Srbija u "crvenom": RHMZ se oglasio nizom upozorenja, temperatura i danas ekstremno visoka
Mondo pre 36 minutajoš 13 povezanih
Počinje upis učenika u srednje škole: Evo kada i kako budući srednjoškolci mogu da se upišu
Ozon pre 51 minutajoš 11 povezanih
Noć u Beogradu: Muškarac teško povređen na Pančevačkom mostu, udario u banderu
Kurir pre 12 minutajoš 10 povezanih
Mir na papiru, sukobi na terenu – SAD i Iran najavljuju novu rundu razgovora
RTS pre 32 minutajoš 8 povezanih
Hitno se oglasio Music Week nakon tvrdnji da se dogodio težak incident: Stiglo zvanično saopštenje organizatora
Mondo pre 51 minutajoš 8 povezanih