Povezane vesti
Napustio Liverpul i progovorio o borbi sa depresijom posle smrti oca i saigrača
Nova pre 11 sati
Francuski fudbaler Ibrahima Konate priznao je da se tokom svoje poslednje sezone u Liverpulu borio sa depresijom posle smrti saigrača Dioga Žote i svog oca. Portugalski fudbaler Žota i njegov brat Andre Silva tragično su poginuli u saobraćajnoj nesreći… »
Pao u depresiju nakon tragične smrti Dioga Žote: Navijači to ne razumeju jer mi zarađujemo mnogo novca...
Kurir pre 12 sati
Portugalski napadač Žota poginuo je u saobraćajnoj nesreći u julu prošle godine, a Konateov otac Hamadi preminuo je u januaru nakon dugotrajne bolesti. "I u fudbalu možete bolovati od depresije, ne morate se stideti zbog toga. Često sam od igrača čuo da… »
"Navijači to ne razumeju jer mi zarađujemo mnogo novca" Život sa depresijom – vodič za obolele i njihove bližnje
B92 pre 12 sati
Francuski štoper Ibrahima Konate izjavio je da se borio s depresijom nakon pogibije saigrača iz Liverpoola Dioga Žote i smrti svog oca. Portugalski napadač Žota poginuo je u saobraćajnoj nesreći u julu prošle godine, a Konateov otac Hamadi preminuo je u… »
Dve smrti su ga potpuno slomile! Potresna ispovest slavnog fudbalera: Izgubio sam Žotu, pa oca - nisam video izlaz!
Kurir pre 18 sati
Francuski reprezentativac i doskorašnji fudbaler Liverpula Ibrahima Konate otvorio je dušu i progovorio o najtežem periodu svog života. U emotivnom intervjuu za francuski radio "France Inter" priznao je da je tokom sezone 2025/26 upao u depresiju nakon… »
Nakon Žotine smrti više ništa nije bilo isto! Fudbaler Liverpula priznao da se borio sa depresijom
Večernje novosti pre 18 sati
Francuski fudbaler Ibrahima Konate priznao je da se tokom svoje poslednje sezone u Liverpulu borio sa depresijom posle smrti saigrača Dioga Žote i svog oca. FILIPE AMORIM / AFP / Profimedia Portugalski fudbaler Žota i njegov brat Andre Silva tragično su… »
Vesti dana »
Makron u Crnoj Gori odao poštu poginulom srpskom vojniku UNIFIL-a u Libanu
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Vučić: Nisam znao za čarter let koji je iz Tivta vraćen u Beograd, molim da se ne zadržavaju državljani Crne Gore na granici
Danas pre 4 satijoš 3 povezane